Hmm no cóż octavię znalazłem taką jak mi się podoba, ale chcą za nią 50 000zł, a za tyle to jej nie kupie, bo nie jest tyle warta moim zdaniem. Za taką kase wolałbym kupić audi albo coś lepszego. Dalej myślę o maździe 6 2 litry w benzynie. Choruje na ten samochód, a z tego co rozmawiałem z użytkownikami to benzyna jest ok diesli mazdy trzeba unikać przynajmniej używanych, bo dobre nie są, a remont drogi. Co do benzyniaków ponoć są nie do zajeżdżenia i są dobrej jakości raczej bezawaryjne. Co do problemów z blachą to mazda 6 w pierwszej wersji do 2005 roku miała problemy z blachą, ale ponoć ta od 2005 roku po liftingu już tych problemów nie ma i jest praktycznie bezawaryjna pod każdym względem. Tak wywnioskowałem z opinii użytkowników tych aut oraz ludzi którzy się na nich znają
![Razz :P]()
. Nie wiem czy słusznie czy nie wiem, że podoba mi się to autko tylko nie wiem czy nie będzie wpadką jeśli kupie benzynowego po liftingu. Zależy mi przede wszystkim na małym spalaniu i bezawaryjności pytanie czy mazda spełnia te kryteria, bo pod względem komfortu spełnia jak najbardziej
![Smile :)]()