Komis pilchowo Szczecinska 1

15 Gru 2020, 23:08

Nie polecam komisu samochodowego w Pilchowie na Szczecińskiej 1. Auto „sprawne” według diagnosty a naprawa ponad 4 tysiące. Po 3 msc odpryskuje lakier. Po 2 dniach od kupna check się zaświecił, oczywiście nie naprawili bo moja wina. Omijajcie go szerokim łukiem !!!
Adam1988
Obserwowany

08 Wrz 2021, 21:07

Ja dokładnie ten sam problem miałam. Kilka dni po kupnie auta wyświetlil się check „silnik spalania stukowego”. Zadzwoniłam, mieli naprawić, minął rok i cisza do tej pory. Ogólnie przed kupnem auta byłam na stacji diagnostycznej, na stan dzisiejszy nic do roboty. Żałuje, ze nie pojechałam do mechanika na sprawdzenie, ponieważ po kupnie wyszło 9 rzeczy do wymiany. Nie polecam tego komisu. Po kupnie wymigują się ze wszystkiego.
Kama88
Nowicjusz

08 Wrz 2021, 21:08

A naprawa po kupnie wyniosła mnie 7 tysięcy złotych, aby bezpiecznie nim jeździć.
Kama88
Nowicjusz

08 Wrz 2021, 21:17

A jakie tam auto kupiłaś i co tam trzeba było zrobić za 7 koła ?
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

09 Wrz 2021, 13:23

Pasek wielorowkowy,rolka napinacza, rolka prowadząca, czujnik spalania stukowego, amortyzatory, uszczelniacz wału, chłodnica klimatyzacji „niby do nabicia była”, odpowietrzenie hamulców bo ciezko hamował i jeszcze dużo więcej rzeczy.
Kama88
Nowicjusz

09 Wrz 2021, 21:20

Nie napisałaś jakie to auto kupiłaś i z którego rocznika
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

W obszarze niezabudowanym bardziej niebezpiecznie
    Pomimo tego, że do większości wypadków dochodzi w obszarze zabudowanym (70%), to kiedy mają miejsce poza tym terenem, traci w nich życie więcej osób. W co piątym ginie człowiek, podczas gdy w wypadku w strefie ...
    Awaria samochodu w weekend. Jak oszacować koszty?
    Weekendowa wycieczka to przyjemna wizja spędzenia wolnego czasu. Co jednak zrobić, gdy podczas podróży zepsuje się auto? Bezpieczeństwo pasażerów i kierowcy to podstawa. Później trzeba jeszcze pomyśleć ...

09 Wrz 2021, 21:31

Mazda 2 2007 rok.
Kama88
Nowicjusz