Komis twierdził że diesel nie odpala na mrozie!!!!! oszuści

15 Mar 2014, 04:51

Witam

Zostałem w perfidny sposób oszukany w Poznaniu przez komis i to na tyle byli bezczelni że żona dzwoniła do komisu dzień po zakupie auta że nie odpala i nie ma kontaktu z rozrusznikiem nawet a specjalista z komisu odpowiedział że to normalne zimą że diesel nie odpala i trzeba go ogrzać tylko i będzie wszystko dobrze. Bzdura totalna auto z 2007 roku zamarzło w -6 stopniach i miałem je do ciepłego zaprowadzić powiedzieli w komisie.Mechanik stwierdził uszkodzenie po wypadkowe elektryki i jak to określił jej stan na agonalny.Auto kupiłem podkreślam jako niewypadkowe i stan idealny bez wkładu finansowego,Na dziś przejechał ten samochód 50km po zakupie minęło 2 miesiące i ja sprawe do sądu odałem bo komis odmawia załatwienia tej sprawy w polubowny sposób
jankes33
Obserwowany

Zdjęcia: 0
Auto: Opel Omega 2,5 TD

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Lexus LM - czy to będzie flagowa limuzyna czy crossover?
    Lexus zarejestrował w amerykańskim urzędzie patentowym znaki towarowe LM 350 i LM 300h. Liczby w tych oznaczeniach pozwalają łatwo odgadnąć, że dotyczą one pojazdu w wersji z napędem konwencjonalnym i hybrydowym, natomiast ...