KOMIS W GÓRZE KALWARII NA SOBIESKIEGO 15, PHU PARTNER

05 Paź 2011, 00:14

Ostrzegam poszukujących samochodu w tym komisie. Całe szczęście, że kupowałam w leasingu, bo nie przyszłoby mi do głowy, że samochód jest zastawiony. Cały czas (gdy już było to wiadomo) byłam przekonywana, że już w porządku, kilkakrotnie płaciłam za sprawdzenie zastawu oraz po uzgodnieniu z właścicielką, że zastaw jest zdjęty opłaciłam oględziny rzeczoznawcy. Poszło w błoto 700 zł, a gdy telefonicznie chciałam sprawę załatwić usłyszałam wyzwiska i rzucenie słuchawki.
Pozdrawiam
Alicja
Alicja6
Obserwowany

04 Lut 2015, 11:00

Dziękuję za informację. Miałem tam jechać, lecz sobie odpuściłem. Wczoraj poprosiłem telefonicznie o możliwość sprawdzenia auta w okolicy u zaufanego mechanika, około 20 km od Góry Kalwarii. Spotkałem się z odmową. Wobec tego umówiłem się, że przyjadę do Góry Kalwarii osobiście i obejrzę to auto, usłyszałem w słuchawce: "Nie ma sprawy, zadzwonię do pana o 17:00 i się umówimy". No i co?...Facet w ogóle nie zadzwonił, zignorował mnie. Po prostu uczciwy sprzedawca samochodu, jak nie ma niczego na sumieniu, tak się nie zachowuje. Sprzedając swoje auto 2 tyg. wcześniej, nie robiłem najmniejszego problemu, żeby pojechać do Warszawy, do warsztatu wskazanego przez Klienta, oddalonego od mojego domu o 25 km w jedną stronę. Zdecydowanie nie polecam ze względu na brzydkie zachowanie.
Boggie
Obserwowany

Prawo jazdy: 04 04 1978
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 1,8 DOHC DURATEC
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003