Regeneracja Turbosprężarek - WROCŁAW ( Możliwa wysyłka )

07 Mar 2009, 08:53

Witam.
Mam do zaproponowania niezłego turbiniarza "TURBOEXPERT" we wrocławiu przy Jerzmanowskiej 17.
Chlopaki naprawde super robią turbinki, doradza co i jak, poprostu fachowa obsluga i dobra cena 800-1000zł. Niestety tylko autka osobowe.
12m-cy gwarancja. tel. 667-121-663

Obok jest warsztat mechaniczny ale nie pamietam nazwy. Bardzo dobrze robia i nie dużo biorą, choć chcialem ostatnio wymienic amorek i musialbym czekac tydzien.
Mam nadzieje ze sie przyda
domgo
Nowicjusz

18 Lis 2014, 12:06

ja dorzucę firmę Turbo - robią wszystkie turbiny auta osobowe dostawcze ciężarowe maszyny rolnicze i budowlane. warsztat i produkcja Cieśle 11 i punkt sprzedaży w Siechnicach. ceny ok . Często od nich biorę. Z tego co wiem nie biorą kaucji i wysyłają na Polskę i Europę
Jarek44
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1974
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: Audi A4
Silnik: 1,9 130
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna

04 Lut 2015, 01:05

Dzięki za namiary, ale mam swój bardzo dobry warsztat, który już więcej niż raz pomógł mi właśnie w tej sprawie. To Stop Car (stop-car.pl) - bardzo fachowa obsługa i przyjazna cena, tak więc dorzucam namiar i polecam wszystkim :)
mankell
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 01 2009
Auto: volkswagen golf
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jak bezpiecznie wykonać manewr wyprzedzania?
    Wyprzedzanie to niebezpieczny manewr, który polega na przejeżdżaniu obok pojazdu lub innego uczestnika ruchu poruszającego się w tym samym kierunku. W Polsce związane jest to najczęściej z chwilową zmianą pasa ruchu ...