Witam.
Mam do zaproponowania niezłego turbiniarza "TURBOEXPERT" we wrocławiu przy Jerzmanowskiej 17.
Chlopaki naprawde super robią turbinki, doradza co i jak, poprostu fachowa obsluga i dobra cena 800-1000zł. Niestety tylko autka osobowe.
12m-cy gwarancja. tel. 667-121-663
Obok jest warsztat mechaniczny ale nie pamietam nazwy. Bardzo dobrze robia i nie dużo biorą, choć chcialem ostatnio wymienic amorek i musialbym czekac tydzien.
Mam nadzieje ze sie przyda
ja dorzucę firmę Turbo - robią wszystkie turbiny auta osobowe dostawcze ciężarowe maszyny rolnicze i budowlane. warsztat i produkcja Cieśle 11 i punkt sprzedaży w Siechnicach. ceny ok . Często od nich biorę. Z tego co wiem nie biorą kaucji i wysyłają na Polskę i Europę
Dzięki za namiary, ale mam swój bardzo dobry warsztat, który już więcej niż raz pomógł mi właśnie w tej sprawie. To Stop Car (stop-car.pl) - bardzo fachowa obsługa i przyjazna cena, tak więc dorzucam namiar i polecam wszystkim
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Jak bezpiecznie wykonać manewr wyprzedzania? Wyprzedzanie to niebezpieczny manewr, który polega na przejeżdżaniu obok pojazdu lub innego uczestnika ruchu poruszającego się w tym samym kierunku. W Polsce związane jest to najczęściej z chwilową zmianą pasa ruchu ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.