koniu zawsze można zainwestować w hak+bagażnik, ew zrobić zamianę na Focusa stojącego w garażu
![Mr. Green :mrgreen:]()
w sumie jak tak się chwile zastanowiłem nad Twoją propozycją VII z Sosnowca to dało mi to auto trochę do myślenia
Miał ktoś do czynienia z Civem VII 3d? Jak to jest z wygodą wsiadania do tyłu (w sumie z perspektywy osób starszych, bo dziołchy sobie poradzą
![Wink :wink:]()
)
BrutusM Accord VI zawsze mi się podobał, jednak... Nie wiem dlaczego wydaje mi się już zbyt duży, tzn większy od Avena/406 no i może jestem trochę za młody
![Mr. Green :mrgreen:]()
chociaż wobec Toyoty i 406...
szybki wypad do Niemiec odpada, bo nie ma czasu, a i po auto za kilka tys to bez sensu, przynajmniej wg mnie. Jestem słaby z niemca, ale "kein" to chyba znaczy "żaden", więc nie ma w niej klimy ale jako link poglądowy ok
Barol od biedy niechby było to kombi
![Rolling Eyes :roll:]()
tylko 1.8 trochę już zje
łysy30 Octavia odpada, poza tym jak tak patrzę na ich ofertę (nie w tym momencie) to mój budżet wystarczy u nich na jakieś Cinquecento od babci-telegrafistki SS
Wieczorem zapewne coś zalinkuję, jednak dzięki za dotychczasowe propozycje. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego odzewu
P.S kombi od biedy też pójdzie, jednak nie jakieś zbytnie populusy i nie wielkie krowy
dzida racja, jednak wątpliwości są spore
![Kwaśna mina :/]()
diesle świetne, ale nie na moje przeloty no i jak przyjdzie coś wymienić to klękajcie narody przy moich zarobkach, benzyniaki znów mocno średnie. Oferta w mojej okolicy też średnia, większość to 3d. Zawsze można zrobić tak, że teraz kupie sobie jakiegoś powiedzmy populusa, który rzecz jasna mi się podoba, a za kilka lat jak stanę na nogi... 147 GTA
![Niegrzeczny :naughty:]()
Twoja droga była podobna
![Wink :wink:]()