koniu zawsze można zainwestować w hak+bagażnik, ew zrobić zamianę na Focusa stojącego w garażu
w sumie jak tak się chwile zastanowiłem nad Twoją propozycją VII z Sosnowca to dało mi to auto trochę do myślenia
Miał ktoś do czynienia z Civem VII 3d? Jak to jest z wygodą wsiadania do tyłu (w sumie z perspektywy osób starszych, bo dziołchy sobie poradzą
)
BrutusM Accord VI zawsze mi się podobał, jednak... Nie wiem dlaczego wydaje mi się już zbyt duży, tzn większy od Avena/406 no i może jestem trochę za młody
chociaż wobec Toyoty i 406...
szybki wypad do Niemiec odpada, bo nie ma czasu, a i po auto za kilka tys to bez sensu, przynajmniej wg mnie. Jestem słaby z niemca, ale "kein" to chyba znaczy "żaden", więc nie ma w niej klimy ale jako link poglądowy ok
Barol od biedy niechby było to kombi
tylko 1.8 trochę już zje
łysy30 Octavia odpada, poza tym jak tak patrzę na ich ofertę (nie w tym momencie) to mój budżet wystarczy u nich na jakieś Cinquecento od babci-telegrafistki SS
Wieczorem zapewne coś zalinkuję, jednak dzięki za dotychczasowe propozycje. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego odzewu
P.S kombi od biedy też pójdzie, jednak nie jakieś zbytnie populusy i nie wielkie krowy
dzida racja, jednak wątpliwości są spore
diesle świetne, ale nie na moje przeloty no i jak przyjdzie coś wymienić to klękajcie narody przy moich zarobkach, benzyniaki znów mocno średnie. Oferta w mojej okolicy też średnia, większość to 3d. Zawsze można zrobić tak, że teraz kupie sobie jakiegoś powiedzmy populusa, który rzecz jasna mi się podoba, a za kilka lat jak stanę na nogi... 147 GTA
Twoja droga była podobna