REKLAMA
Cześć,
Poszukuję aktualnie samochodu w segmencie C, do 40 000 zł. W zasadzie mam wytypowane kilka modeli:
- Hyundai i30 II
- Kia Ceed II
- Renault Megane III
- Ford Focus Mk3
- Opel Astra J
Chcę silnik w benzynie, przynajmniej 110 KM, maksymalnie 150 000 km przebiegu.
Rozglądam się trochę po ogłoszeniach i szczerze mówiąc to są sami handlarze. Prawatnych ogłoszeń mało, a szukam ofert z Warszawy i bliskich okolic. Nie mam czasu i możliwości jeździć daleko za Warszawę. Trochę mnie to już zmęczyło, więc stwierdziłem, że może spróbuję z Autohero. Wysłałem kilka zapytań o powyższe modele obecnie jestem najbardziej zainteresowany poniższym i30:
[link do Autohero wygasł]
poniżej raport z Autohero
[link do Autotesto wygasł]
Dla porównania dam inny model Kia Ceed, którą racej odrzucam w porówaniu do tego i30 ponieważ jest lakierowana + trochę gorsze wyposażenie.
[link do Autohero wygasł]
[link do Autotesto wygasł]
Co w ogóle sądzicie o tym samochodzie i wynikach tego ich raportu? Analogicznie, co w ogóle sądzicie o Autohero? Koniec końców mam trochę do nich większe zaufanie niż np. do AAA Auto. Poza tym wychodzę z założenia, że zawsze mam te 14 dni, przez które na spokojnie dokładnie obejrze to auto, sprawdzę je w ASO lub zlecę komuś zrobienie dodatkowego raportu, a jak okaże się słabe to je zwrócę.
Dziękuje za odpowiedzi.