andrewb25 napisał(a):tzn? duży? mały?
Akurat tu przebieg by się zgadzał bo na ostatniej inspekcji miał
128 407 KM
Teraz to każdy nawet domorosły handlarz wie że jak pokazuje tablice z DK lub S to przebieg musi grać z tym co na stronie jest, bo wszyscy sobie sprawdzają, więc korekta przebiegu to strzał w kolano
Wydawał mi się śmiesznie mały, ale o tym, że szwedzkie i duńskie auta można sprawdzić po rejestracji nie wiedziałem
![Wink ;)]()
a przeglądając ogłoszenia co najmniej kilkukrotnie w takich wypadkach się zaśmiałem widząc podany przebieg, a może niesłusznie - dzięki za wyklarowanie
![Wink ;)]()
.
Pomyślę czy w ogóle go oglądać, bo jednak to grzebanie przy nim mnie trochę martwi, z jednej strony będzie sporo frajdy na pewno, ale tak nie bardzo jestem przekonany, a jak jeszcze mówicie, że z blachą coś na pewno było, to nie chcę się wkopać też w jakiegoś ulepa.
Wracając do tematu zwiększenia budżetu. Z tego co popatrzyłem to w gruncie rzeczy te dodatkowe 5 tysięcy sprawia, że mogę łudzić się na znalezienie w miarę przyzwoitego ST, do którego MOŻE nie będzie trzeba dodatkowych 10 tysięcy wrzucić od razu tak jak wspomniał kolega @mike, druga dodatkowa opcja do pierwotnych pomysłów to CHYBA mogę już patrzeć na A4 B7 z taką samą nadzieją jak w ST, tyle że zastanawiam się nad sensem tego skoro niezależnie od tego czy B6 czy B7 to z tego co czytam jedynym silnikiem wartym zainteresowania jest 1.8T bo na fajniejsze jednostki chyba to nie jest budżet, a TFSI wszyscy odradzają... Alfa 159 1.75TBi jest dalej za droga, a o 2.2 JTS też się trochę naczytałem. Chyba, że pominąłem coś co znajduje się w tym budżecie, macie jakąś propozycję?
Na razie chyba skłaniam się bardziej ku znalezieniu czegoś do 20 tys. z zestawu: S40, Astra H, Vectra C i A4 B6 z wspominanymi już w poprzednich postach silnikami. Chyba, że mnie jakąś propozycją zaskoczycie
![Razz :P]()
.
A Saab 9-3? Trochę przestraszyło mnie jak wyczytałem, że 2.0T mimo, że bliźniaczy z tym, który siedzi w Vectrze C jest znacznie droższy w serwisie.
W203 (o ile oczywiście uda się znaleźć niezgniły egzemplarz) z 1.8 143 KM? Czy raczej mocniejsza jednostka albo w ogóle dać sobie siana?