Kao napisał(a):Darmowy zwrot i darmową dodatkową robotę + unieruchomione auto na kilka dni
To zależy jak do tego podchodzisz. Ja u siebie jak coś robię to zamawiam części i jak przyjdą to wymieniam. Najczęściej weekend bo w tygodniu raczej mi się nie zdarza. Nie zawsze mam czas podjechać do sklepu bo u mnie to 1h czasu plus droższe zazwyczaj takie same części. Te które zamawiam przez allegro (mam tu swoje dwa sprawdzone sklepy) często są już na drugi dzień
Więc jak widać wszystko zależy od podejścia i czasu.
Ostatnio nawet akumulator wymieniałem w ten sposób bo stary już był słaby i jeszcze dawał radę. Kurier przyjechał dał nowy i następnego dnia zabrał stary
więc jak widać można
Jak kolega ma gdzieś blisko sklep z częściami moto to niech jedzie i zamawia na miejscu. A jak to zrobi już zależy od Niego.
bonifacy napisał(a):świece zapłonowe nie . Twój silnika to HFZ (TU1JP), lub HFX (TU1JP) chyba i teraz znajdż mi w ogłoszeniu odnośnie świec czy jest tam taki motor
Jest taki 1.1 (HFX (TU1JP)) 1124ccm 60KM/44kW 2002/07- w liście rozwijalnej z modelami więc powinny pasować
ale lepiej upewnić się u sprzedawcy.