Komputer

29 Maj 2008, 13:09

Składam się do zakupy nowego nootebooka.Problem w tym że ostanie przeglądałem w sklepie i wszystkie poza podstawowymi modelami miały viste.Z tego co tłumaczył mi sprzedawca kilka funkcji nootebooka na XP nie działa więc chcą nie chcą będę musiał wkońcu przejsć na viste.I teraz pytanie do Was,czy ktoś użytkował ten system operacyjny?Jak on działa i czy są problemy niektórymi programami?
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

30 Maj 2008, 05:06

Ja mam laptopa Firmy Toshiba A135. Powiem tak: Vista jest do DUPY !! przynajmniej tą co mam ja, a mam wersje amerykańską sam laptop jest sprzed 2 lat, bo windows jest razem z podstawowym oprogramowaniem, aczkolwiek polskie Visty są lepsze, kolega ma i jakoś nie narzeka a ja mam wielkie problemy, nie czyta mi starych gier z nowymi są problemy i oczywiście wiele programów nie działa. Ale to mówię o swoim laptopie z Vistą amerykańską, teraz niech sie ktoś wypowie kto ma polską Viste.

Pozdrawiam 8)
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

30 Maj 2008, 10:31

Mój kumpel ma VISTE polska, tyle że tego systemu nie znam i nie wiem czy to jest jakieś z dodatkiem czy cośtam jeszcze. Problemów z programami nie ma żadnych. Instaluje to co chce, każdy program, każdą grę.
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pogoda zmienną jest - wiatr, deszcz i burze
    W lecie pogoda bywa bardzo zmienna. Podczas jednej podróży możemy doświadczyć opadów deszczu, gwałtownych burz oraz porywistego wiatru. Wybierając się na wakacyjne wyjazdy pamiętajmy o tym, aby być odpowiednio ...
    Lexus notuje świetne wyniki w Chinach
    Mimo pandemii koronawirusa, która uderzyła w sprzedaż samochodów na całym globie, Lexus notuje bardzo dobre wyniki na największym rynku motoryzacyjnym świata – w Chinach. W maju japońska marka osiągnęła ...