Witam, od kilku dni poszukuję koncówki do wydechu, która mi się widzi w moim wozie, jednak nie mogę znaleźć czegos takiego w internecie. Jesli macie jakąs strone/aukcje gdzie znajde cos takiego to prosiłbym o podanie Średnica montażowa 5cm (zawsze można cos pokombinować, gdyby nie było 5) zas, srednicę końcową chciałbym 8/9cm. Chcę prosty tłumnik z rur nierdzewnych, skos jest opcjonalny. Łapcie fotke i z góry dzięki za pomoc
Jeżeli nigdzie nie możesz znaleźć takiej jak Ci pasuje to możesz zrobić to na zamówienie, wpisz w wyszukiwarkę internetową końcówka wydechu pod wymiar lub za zamówienie. Dzwonisz dogadujesz zamawiasz i już.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Pokładowe systemy bezpieczeństwa i nowoczesna platforma - Dacia Jogger Dacia Jogger jest zbudowana na nowoczesnej platformie, posiada wzmocnioną konstrukcję nadwozia, sześć poduszek powietrznych i przydatne systemy wspomagania prowadzenia. Platforma nowej generacji w modelach DaciiWzmocniona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.