Witam Jestem juz po przeglądzie, dostałem zaświadczenie o przeprowadzonym badaniu technicznym. muszę udać się do starostwa. Pytanie brzmi co muszę tam zabrać? Na pewno -dow. rej. -to zaświadczenie -karte pojazdu -kwitek z OC Czy cos jeszcze? I drugie pytanie - oni tam wydają dowód tymczasowy więc zabierają pewnie ten stary dowów, ale CZY ZABIERAJĄ TEZ TEN KWITEK OD OC? Czy moze lepiej zrobić ksero tego kwitka? Karty pojazdu chyba nie zabierają? odpiszcie proszę i z góry dziękuję
Lolek100 napisał(a): Na pewno-dow. rej.-to zaświadczenie-karte pojazdu-kwitek z OC
Tak jak napisałeś... Zabiorą od Ciebie; 1/Dowód rejestracyjny 2/Zaswiadczenie z OBT 3/Kartę pojazdu 4/OC do wglądu 5/ Dostajesz PC ważne do 30 dni 6/ Wyznacza termin odbioru nowego DR...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Ale czy oni mi to oddadzą od razu tego samego dnia? OC, karte pojazdu? No bo jak jeździć bez kwitka z OC....no chyba ze ten tymczasowy dowód załatwia sprawę w razie kontroli policji? Czy może oddadzą mi dopiero te rzeczy przy odbiorze juz właściwego dowodu?
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Silnik 2.5 TFSI - International Engine of the Year 2013 2,5-litrowy silnik TFSI otrzymał międzynarodowe wyróżnienie dla najlepszego silnika roku 2013 "International Engine of the Year", w kategorii jednostek od 2 do 2,5 l. Tak zadecydowało jury złożone z 87 dziennikarzy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.