Koniec Świata

21 Lip 2007, 13:19

Podobno 21.12.2012roku ma być koniec świata:(:(:(Wierzycie w to??
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

21 Lip 2007, 13:56

E, co Ty, gdyby wierzyć wszelkim przepowiedniom, wróżbom oraz lekarzom, to ja już powinienem nie żyć od 5 lat :lol:
DFireCrow

21 Lip 2007, 15:24

to podono jest zapisane w kalendarzu majów którzy jeszcze nigdy sie nie pomylili:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

21 Lip 2007, 16:44

Koniec świata miał być już wiele razy,a jednak dalej jesteśmy-ja już w to nie wierze.
Napewno kiedyś to nastąpi,ale napewno jeszcze nie w naszym pokoleniu.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

21 Lip 2007, 18:05

O jezu koniec swiata przynajmniej wedlug mnie jest dla kazdego kto juz umarł bo zaczyna zyc gdzie indziej i koniec swiata chyba nastapi wtedy gdy cała rasa ludzka oraz wszelkie stworzenia na swiecie ....i gdyby nie mialo byc konca swiata ludzie by nieumierali...Pozatym gbyby przez sto lat nikt nie umarł to ludzie na ziemi by sie niepomiscili...
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

21 Lip 2007, 18:30

Nostradamus przepowiadał że ma być koniec świata w 2002roku , a w dawnej Polsce myślano że w roku 1000 to nastąpi, a kalendarz majów jeszcze niegdy sie nie pomylił.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, uważaj na dzieci!
    Część uczniów jeszcze w tym tygodniu chodzi do szkół, a w piątek będzie zakończenie roku szkolnego. Dla kierowców oznacza to konieczność zachowania wzmożonej czujności. Co roku najwięcej wypadków ...

22 Lip 2007, 08:06

endrju napisał(a):Nostradamus przepowiadał że ma być koniec świata w 2002roku.
Ktoś to źle odczytał,a chodziło o to,że przepowiedział: gdy papieżem zostanie Słowianin (nasz Jan Paweł II),to niedługo po nim będzie murzyn i po jego śmierci nastąpi koniec świata.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

22 Lip 2007, 08:29

Dlatego Murzyni i inne ciapki trzymać się z daleka o Watykanu :P Bo ja jeszcze chce sobie pośmigać jakimiś fajowskimi furkami :P A tak naprawdę, to ja na to wszystko zlewam... Tak samo jak ktoś mi próbje wciskać kity o globanym ociepleniu... Naukowcy którzy się temu dokładniej przyjrzeli, ogłosili że to jest normalne, iż lodowce co jakiś czas (dość długi okres czasu, teraz dokładnie nie pamiętam) topnieją a potem się same "odbudowują" i nie ma co panikować na temat globalnych monsunów, zalań i kto tam wie jeszcze czego... To tylko rządowa propaganda rozpoczęta przez Margaret Tatcher, a później ciągnięta przez każdego kto ma hopla na punkcie jazdy na rowerze, bo tak jest zielono...
DFireCrow

22 Lip 2007, 09:20

W jednej gazecie przeczytałem, że za 50 lat nie bądzie Jastarni, Gdańska, Sopotu itp:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Lip 2007, 09:50

tia... a za 100 Bałtyk zatopi Zakopane, no nie? Brednie i tyle :mrgreen:
Żyj tym co teraz, bo jak będziesz się co chwilę zastanawiał co będzie w przyszłości to sam pewnie szybciej wykitujesz, albo spowodujesz wypadek drogowy z paki zamyślenia :mrgreen:
DFireCrow

22 Lip 2007, 11:28

Wiem:)tylko tak mówie co pisało:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika