Witam,
Szukam auta do 5300zł wliczając w to wszystkie opłaty niezbędne na czas zakupu, chciałbym abyście w miarę możliwości pomogli wybrać jakieś konkretne oferty z mojej okolicy czyli około Będzina(obok Sosnowca, niedaleko Katowic) aby maksymalnie do dobrej oferty 1 godzina drogi. Będzie to moje 1 autko gdzie priorytetem jest taniość eksploatacji(koniecznie gaz poniżej min 30zł/100km w mieście i mała awaryjność, tanie części).
Poza tym chciał bym aby było ono 4/5 drzwiowe, wspomaganie, bardzo mile widziana klima(lecz na korzyść lepszego auta może być i bez), nie zbytnio zamulaste(np. ponad tone i 80KM...), pojemność ze względu na wysokość ubezpieczenia raczej maksymalnie 1.8 mile widziane mniej przy dynamicznym silniku oraz Wygodne.
Dodatkowe atuty:
-Ładny wygląd(mile widziany sportowy),
-Radio z AUX(jak bez, i tak kiedyś będę musiał zmienić
![Uśmiechnięty :)]()
)
-Dobre audio
-Lekki tuning/"podatność" na tuning(wiele części itp.)
-Niebieski, czarny lakier, albo jakiś "egzotyczny" jaskrawy pomarańcz czy cuś...
-Dobre wyposażenie
Znalazłem co nieco:
[link do Tablica wygasł] - Vectra chyba jedno z ładniejszych aut w tej cenie.
[link do Tablica wygasł] - Ładny stan przynajmniej z opisu, przebieg itp. nie koniecznie taki ładny jak vectra i gorsze wyposażenie.
Z tego co mi się wydaje chyba spełniają one moje minimalne wymagania. Co o nich sądzicie, a może znajdziecie/znacie w tej cenie coś ładniejszego, ciekawszego?
Tak, tak, 5 300, a wymogi jakby za 53 000, ale jak widać znalazłem autka(chyba) spełniające moje warunki
![Uśmiechnięty :)]()
Pozdrawiam,
Perfekcjonista z charakterem artysty
![Szczęśliwy :D]()
A i z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc.