Witam, jak w temacie poszukuję autka do ok 15 tys zł. Szukałem do 25 tys zł ale budżet się rozpadł, a samochód potrzebny.
Moje wymagania: Paliwo: benzyna (z zamiarem założenia gazu) / benzyna+lpg Moc: min 120KM (zamierzam okazjonalnie ciągnąć przyczepkę) Nadwozie: sedan Rocznik: >2001 Skrzynia biegów: manualna Wyposażenie: klimatyzacja automatyczna
Ogólne założenie jest takie aby znaleźć kompromis pomiędzy: - kosztem zakupu - kosztem napraw - kosztem utrzymania (głównie spalanie i awaryjność) - jakością wykonania
Na chwilę obecną nie rozpoznałem jeszcze rynku. Widziałem, że można dostać Audi (1,8t, 2.0), BMW e46...
Głównym założeniem jest aby do ok 15 tys zł (mogę odrobinę nagiąć budżet) zmieścić się z gazem i drobnymi poprawkami.
Ogólne założenie jest takie aby znaleźć kompromis pomiędzy: - kosztem zakupu - kosztem napraw - kosztem utrzymania (głównie spalanie i awaryjność) - jakością wykonania
I wrzucasz jako pomysł a3, które jest jednym z najbardziej przepłacanych w tym kraju aut i to jeszcze z silnikiem osiągającym ceny jakby był ze złota. Już nawet to e46 kupisz taniej a przecież to auto z wyższego segmentu.
BTW to popatrz na vectrę c 1.8, 407 2.0, c5 2.0, s60, lagunę mk2 fl 2.0T
Prestiżowa nagroda "Red Dot" dla samochodu Skoda Rapid SKODA Rapid otrzymała prestiżową nagrodę "Red Dot" przyznaną za wzornictwo. 37 ekspertów z jury konkursu "Red Dot Design Award" przyznało jedną z bardziej pożądanych nagród modelowi Rapid. Auto wyróżniono ...
Moto Session 2016 Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.