Konkurencja dla Lexus IS250 mkII - S60 R-Desing IIgen?

05 Lis 2017, 13:44

dzida napisał(a):mam identycznie teraz :ok:

Muszę Was zmartwić praktycznie wszystkie osoby które namówiłem na Lexa mają ten sam problem.
Piuke napisał(a):Raczej pomiędzy 2.5 lub 2.0T a 5.0 jest różnica w utrzymaniu, tak duży silnik zdecydowanie odpada :)

Na tego Pana od MB nie musisz zwracać uwagi bo znając życie to nie przeczytał jakiego auta szukasz a MB widział na plakacie i to u kolegi wujka od strony ciotki :D
Co do Twojej troski o części to nie przejmowałbym się bo w dobie internetu nie ma z tym problemu. Do tego ASO tojki prowadzi dziwną politykę cenową (porównując do innych marek) są części max drogie ale są też takie na tyle których nie opłaca się kupować w zamiennikach. Do tego są firmy które oferują oryginały spoza sieci dealerskiej i jest ok.

A jeżeli chodzi o volvo vs is to musisz sobie porównać szczegóły bo oba auta mają swoje wady i zalety. Mi osobiście w volvo nie odpowiada wnętrze :bored: ale mam kolegę volvovca to dałby się pokroić za dizajn volvo :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

05 Lis 2017, 17:45

Znaleźć zadbaną S60 w R-ce nie będzie łatwo, a tym bardziej w tym budżecie II generacji. Sporo takich T5 czy T6 z pakietem R-design trafiało do Europy z USA (nie tylko do PL ale też do DE). Na cuda nie licz.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

06 Lis 2017, 19:22

T6 odpada, 2.0T zdecydowanie wystarczy. A z R-Desingu wizualne zmiany czyt. przedni, tylni zderzak. Zakup planuje za jakiś czas, więc bliżej terminu będę się decydował, ale prawdopodobnie postawie na ISa ze względu na budżet. Chociaż przemawia do mnie wybór Volvo ze względu na gaz, dzięki niemu koszt dołożenia do volvo by się zwrócił.
Piuke
Początkujący

Prawo jazdy: 01 09 2012
Auto: Nie mam