REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Piuke napisał(a):ześć, planuje kupić Lexusa IS250 mkII, chciałbym żebyście podali auta, które według was mogą z nim konkurować w tym budżecie (40-50tyś zł). Szukam w razie czego zastępczego modelu auta, gdyby z lexem nie wyszło.
Piuke napisał(a):Jestem mocno zdecydowany na ISa, kupię go w DE bo tu mieszkam, czemu AWD to możliwość dużej negocjacji?
Mateq napisał(a):Nie spodziewałem się tylko jednego że szukając auta po IS'ie nie będę mógł wybrać nic innego ponieważ w podobnym budżecie nie dostanę nic więcej co oferuje mi na tą chwilę IS.
IS traci troche w moich oczach ze względu na dostępne części, ale od 2 miesięcy praktycznie codziennie coś o nim szperam w internecie tak mam na niego ochotę. Natomiast za S60 II gen. trzeba zapłacić troszkę więcej ale również będzie to młodszy rocznik. Stylistycznie Volvo R-Desing chyba podoba mi się bardziej. Silniki 2.5 V6 208km vs 2.0T 240KM, z tym że Volvo można zagazować. Od wielu lat Volvo w domu, wszyscy mówią szukaj volvo, będzie trzeba przejechać się obydwoma i podjąć decyzję.