Osobiście jako użytkownik is'a 250 mogę Ci powiedzieć że jeśli nie przeszkadzają Ci jego gabaryty mianowicie mała ilość miejsca z tyłu choć ja mam 1,83 i sam za sobą siadam z tyłu więc tragicznie nie jest do tego dochodzi mały bagażnik ale to w większości sedanów minus jednakże is ma na prawdę mały dodatkowo z tyłu siedzenia się nie rozkładają tyle z minusów.
Ogólnie auto co by nie mówić mimo czasu jest dalej piękne i dzięki temu że nie ma ich tyle na ulicach ludzie się rozglądają ba nawet czasami coś tam spytają
Osobiście mam manuala z początku się wahałem jednakże po tym czasie nie żałuje wyboru tym bardziej że trafił się fajny egzemplarz dodatkowo IS ma mega świetne wyciszenie jak każdy lexus zresztą jesteś mega odizolowany od tego co się dzieje na zewnątrz dodając do tego nagłośnienie ML można jechać bez końca.
Wykończenie,fotele wszystko jest na prawdę na wysokim topie więc nie wiem co by Ci zaproponować ja wahałem się własnie między Lexusem IS a volvo s60 wybrałem is'a i nie żałuje
@ Dodam jeszcze że autko mega super się prowadzi osobiście mam szerokie kapcie założone i często gdzie inni naciskają hamulec ja dodaje gazu i wychodzę z zakrętu z uczuciem że mogłem jeszcze mocniej w niego wejść ale to tylko na suchym bo na mokrym już bym się chyba nie odważył bo w takich momentach lubi uciekać tył
Nie spodziewałem się tylko jednego że szukając auta po IS'ie nie będę mógł wybrać nic innego ponieważ w podobnym budżecie nie dostanę nic więcej co oferuje mi na tą chwilę IS.