Zapraszamy wszystkich zarejestrowanych użytkowników do udziału w konkursie który wyłoni kilku najaktywniejszych w styczniu 2014. Do konkursu można przystąpić na stronie "Jestem aktywny na forum". Od momentu przyłączenia do konkursu za napisane posty, tematy, komentarze i dodane zdjęci każdy użytkownik będzie otrzymywał punkty które będą zliczane na jego konto. W rankingu będzie można sprawdzić aktualną ilość punktów i najlepsze pozycje.
Dla pierwszych 10 użytkowników przewidziane są nagrody, a najlepszy otrzyma PORSCHE 911 GT3 RS model zdalnie sterowany w skali 1:14
Tego nie jesteśmy w stanie sprawdzić bez pierwszej edycji konkursu, ale mam nadzieję że to zachęci do pisania na forum też tych użytkowników którzy nas tylko czytają
też to zauważyłem i sam dup*ko ruszyłem, bo mam sporo czasu teraz ale trochę niesprawiedliwie punktowane są posty, bo to one jednak robią ruch i przyciągają nowych użytkowników na forum, a nie zdjęcia no ale nie czepiam się bo mi zabawka nie potrzebna
GT - komfort i sportowe osiągi - lista TOP 5 Sportowe dwudrzwiowe coupe klasy premium to segment, który nie poddaje się chwilowej modzie. Samochody te od lat zapewniają użytkownikowi nie tylko sportowe osiągi, ale również komfortowe warunki podróży. ...
Jakie systemy zautomatyzowanej jazdy znajdziemy w samochodach? Science fiction czy całkiem nieodległa przyszłość? Samochody autonomiczne fascynują miłośników technologii od lat, a Ci, w żyłach których płynie benzyna, patrzą na nie sceptycznie. Pewnym jest jednak, że zaawansowane ...
dzida napisał(a):trochę niesprawiedliwie punktowane są posty, bo to one jednak robią ruch i przyciągają nowych użytkowników na forum, a nie zdjęcia
Przy kolejnym konkursie konkursie pomyślimy o innej punktacji za posty. Aktualnie za zdjęcia jest najwięcej żeby zachęcić użytkowników do ich dodawania a nie tylko przeglądania.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.