Konsole co wybrać?

Co kupić?

Sony PlayStation 2
4
100%
Sony PSP
0
Brak głosów
Razem głosów : 4

24 Kwi 2009, 16:56

Witajcie chciałbym się doradzić co kupić. Sony PlayStation 2 czy Sony PSP? Opłaca się jeszcze to kupować? Nigdy jeszcze nie miałem styczności z tego typu sprzętem . Jak z dostępnością gier do tych konsoli?

Pozdrawiam
Danio

24 Kwi 2009, 17:14

Nie wiem czy PSP opłaca się kupować :???: Zaznaczyłem Playa
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno

24 Kwi 2009, 17:28

Też chyba lepsze wydaję mi się PS2. Ale jaką to ma grafę?
Danio

24 Kwi 2009, 17:38

Ja mam PS2 wiec to będę polecał. No ale poza tym to także nie wiem czy opłaca się kupować PSP. Jeśli potrzebujesz coś przenośnego i dużo tego używasz no to zdecydowałbym się na PSP. Nie wiem też jak to wygląda z ilością gier na PSP. Także ja pozsotaje przy PS2 :wink:
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

24 Kwi 2009, 17:41

A jak z grami na PS2?
Danio

24 Kwi 2009, 18:15

No wiesz, pierwsze co to muszę powiedzieć, że dawno już nie ruszałem konsoli, no ale tak poza tym to jest całkiem dużo gierek. Z tych ostatnich, w które czasami pogrywałem to m. in. NFS Most Wanted, Carbon, Undercover, seria God of War, Dragonball, zresztą dużo tego było więc nie będę wszystkich wymieniał :PWiadomo te ostatnie już nowsze to wychodzą na PS3. No ale taka już jest kolej rzeczy, nowa konsola to i gry są wydawane na nowszą. Ale wydaje mi się, że wybór jest naprawdę spory i na pewno znalazłbyś dla siebie coś ciekawego :wink: No ale decyzja to już należy do Ciebie.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Ekstremalny wyścigowy samochód elektryczny
    Marka Volkswagen zaprezentowała supersportowy model I.D. R Pikes Peak zasilany wyłącznie energią elektryczną. Łączna moc jego dwóch silników elektrycznych wynosi 500 kW (680 KM), moment obrotowy 650 Nm, auto ...

25 Kwi 2009, 09:43

Danio napisał(a):A jak z grami na PS2?

Po pierwsze są dużo droższe od tych na PC, ale niektóre gry są tylko na PS2.
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno

26 Kwi 2009, 07:42

Zdecydowanie PS2. PSP jest dobre dla osób, które dużo podróżują i nie mają co robić w trasie. PS2 jest to konsola domowa. Gry już nie są na nią tak drogie jak kiedyś. W tej chwili wiele dobrych tytułów można kupić za niewielką cenę.
tomasz42
Nowicjusz

Miejscowość: Gorzów