Witam ostatnio w BMW E90 wyłączyłem kontrole trakcji i normalnie włączyłem teraz jak odpalam silnik to wyskakuje taka kontrolka DTC. Jak zrobić żeby kontrolka zgasła ? Dzięki za odpowiedz
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Jak się świeci to ciągłym światłem czy mruga? Wszystkie pozostałe kontrolki gasną?
Ogólnie tak jak wspomniał @Kao najlepiej podłączyć po kompa i sprawdzić konkretne błędy bo problemów może być kilka jak np. czujnik kąta skrętu, ciśnienia w kołach itd.
Czujnik skrętu to inna kontrolka nawet jak wyłączysz kontrolę trakcji to ABS nie świeci. Zobacz że on ma choinkę od wszystkiego łącznie z check. Coś klękło.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kierowca vs. rowerzysta - jak bezpiecznie dzielić drogę? W ostatnich latach coraz więcej osób przesiada się na rower i niestety nie wszyscy uczestnicy ruchu wykazują się znajomością przepisów – dotyczy to zarówno rowerzystów, jak i kierowców. ...
7-miejscowy SUV klasy premium - przegląd modeli Do przewiezienia większej liczby osób nie zawsze potrzebny jest minivan. Wystarczy praktyczny SUV z dodatkowym rzędem siedzeń. Modele klasy premium bardzo często oferują taką opcję, co w połączeniu z luksusowym wyposażeniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.