01 Maj 2009, 16:28
Miałem do przełożenia audi allroad autko w bardzo dobry stanie po przekładce w tej firmie zaczęły sie same problemy otuż umówiłem sie z owymi panami na przekładkę tego auta która miała trwać 4 tygodnie trwała dwa razy tyla miałem dość czekania i odebrałem auto bo podejżewałem że czekał będę do zimy,
Po tej ich robocie trzeba było wymontować konsole bo położene przez nich przewody groziły pożarem włożyli połamany klimatronik za który musiałem im extra dopłacić,lusterka działały na odwrót esp tak samo,głośniki też na odwrót ,informacja o dzwiach tak samo, założone odwrotnie wygłuszenie z anglika,niestrzelności w ścianie grodzioewj,klima po nabiciu wystrzeliła -założyli brudne przewody,podstawa pod akumulator przyspawana od passata pod którą zostawili wystającą śrube która przebiła akumulator,cieknące przewody hamulcowe za które zapłaciłem a zostały zaadoptowane z mojego auta tak samo wyłącznik świateł do bani angielskiego nie oddali,dywaniki tylne które nadawały śe do użytku powypalane dziury,owy współwłaściciel nie chciał wystawić faktóry na usługe zarządał sobie do tego dopłate za fakture w wysokości 22procet od ceny której zapłaciłem.wystawia na allegro inna cene do której trzeba jeszcze doliczyć tysąc złotych bo oni tak biorą, a za zrobienie badań technicznych powiedzieli mi kwote 200 zł plus 500 za to że to anglik bo u nich tyle kosztuje,z czego nie skorzystałem ,tak że do tej przekładki w tym zakładzie dołożyłem do tego aby auto jeżdziło normalnie jeszcze 2000 zł zastanówcie sie przed oddaniem auta w ich ręce Crying or Very sad
Ostatnio edytowany przez
ryniu-ry, 22 Lis 2009, 11:15, edytowano w sumie 1 raz