Co sądzicie o sprawię że po sfinansowaniu zakupu auta sprowadzonego z Niemczech (przez pośrednika z własną firmą) pośrednik daje tylko jeden kluczyk...
Fakt że można było od razu zareagować... ale się o tym nie pomyślałem...
Co dalej zrobić tym fantem?? dodam że jeszcze nie minęło 30 dni, a półki co samochód nie został zarejestrowany przez nabywcę...
-------
Czy podejrzewać że jest on kradziony?? A skoro tak to jak to sprawdzić... skoro blachy tymczasowe się przeterminowały (nawet ich pośrednik nie zostawił) a Policja nie chce się pofatygować aby sama do nabywcy przyjechała...
Odświeżam temat po roku, ale gdyby ktoś miał podobny problem to jeden kluczyk nie świadczy o oszustwie. Sam kupiłem samochód z jednym kluczykiem i wcześniej szukałem odpowiedzi na to pytanie. Zresztą kupowałem od policjanta
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Circle K zawiesza działalność w Rosji Właściciel sieci stacji Circle K, kanadyjska firma Alimentation Couche-Tard Inc. (Couche-Tard), jedna z największych na świecie firm działających w obszarze handlu detalicznego, podjęła decyzję o zawieszaniu działalności ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.