Witam posiosła mnie ułańska fantazja i chciałbym zmienic kolor całego pojazdu nie liczac dachu - pojazd typu CABRIO kolor to pomaranczowy oczojebny odblaskowy
Oj w praktyce wyniesie Cię to sporo,wiem z własnego doświadczenia. Jedyne na czym możesz tutaj zaoszczędzić to oczywiście sama robocizna,ale wtedy będziesz musiał poświęcić sporo czasu na lakierowanie,same2mu będzie ciężko.
Podaj szczegóły odnośnie samej marki,chociaż w sumie i tak każdy lakiernik powie swoją cenę. Moim zdaniem zmieścisz się w kilku tysiącach,powiedzmy w przedziale między 2-4 w zależności od wykonawcy i koloru lakieru.
Komunikat o niedostępności PCS przy niskiej temperaturze zewnętrznej Słyszałem o tym problemie już wcześniej ale potwierdziło się to i u mnie. O co tu chodzi? Na początek wyjaśnię czym jest system PCS (Pre-Collision System) czyli układ wczesnego reagowania w razie ryzyka zderzenia. Oparty ...
OffRoad Show Poland 2012 / relacja Po raz pierwszy w Polsce odyły się Targi Pojazdów 4x4 w Warszawie! Ogólnopolskie Targi Pojazdów 4x4 OFFROAD SHOW POLAND w Warszawie to innowacyjne przedsięwzięcie, wychodzące naprzeciw rosnącej rzeszy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.