Planuję zakup samochodu do max 35 tyś. zł. Rozważam jedynie wersje silnikowe z dieslem. Pod uwagę biorę: - Volvo S60 (2003 - 2005) - Volvo S80 (rocznik 2003 - 2005) - Audi A6 (rocznik 2003 - 2004, stara buda) - Skoda Superb (rocznik 2003 - 2005) - Saab 9-3 (rocznik 2003 - 2004) - Saab 9-5 (rocznik 2003 - 2004)
I tu moja prośba - jak będą się plasowały poszczególne marki jeśli chodzi o koszt serwisowania w szerokim znaczeniu lub które może z góry sobie darować?
To czy jest drogo czy nie to kwestia względna bardzo. W Karliku raz płacę więcej raz mniej i moja opinia o cenie zależałaby od dnia, w którym odbieram auto z serwisu. fakt niezaprzeczalny, że Volvo i Saab to droższe w utrzymaniu samochody, bo to marki premium
Lexus LFA - 7 ciekawych faktów Kultowy Lexus LFA, jedyny w swoim rodzaju supersamochód japońskiego producenta aut luksusowych, został wyprodukowany w limitowanej serii liczącej tylko 500 egzemplarzy. To niezwykle wyrafinowane od strony technicznej ...
Mitsubishi Concept G4 to nowy kompaktowy sedan Podczas trzydziestego czwartego Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Bangkoku (trwającego od 25 marca do 7 kwietnia) Firma Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd. (MMTh) zaprezentuje koncepcyjny model MITSUBISHI Concept ...
Ja się pozwolę do końca nie zgodzić. W podanym przykładzie mamy owszem Skodę, ale Superb, czyli model flagowy. Czy serwis Superba będzie dużo tańszy od Volvo S60? Dyskusyjna sprawa.
Jeśli nie stać Cię na serwisowanie, to kup auto z niższego segmentu albo starsze (mniej części do zepsucia, tańsze). Starsze za tą samą cenę będzie prawdopodobnie w lepszym stanie, bardziej zadbane.
Racja, zawsze tak jest i będzie. Cieszę się zatem, że mam segment wyższy inna sprawa, moim zdaniem auta klas wyższych są lepiej konstruowane i co za tym idzoe mniej wadliwe, zgadza się?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.