Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Czy mam rozumieć ze chcesz dokonac zmiany rodzaju pojazdu tzn.z osobowego na cięzarowy....ziuta napisał(a):Po 1 sierpnia2016 wstawienie kratki jest prawie niewykonalne,czy co ?
Myśle najlepiej będzie jak się udasz na Okregowa Stację Kontroli Pojazdów i tam powinni Ci wszystko wyjaśnic.My juz tego tematu nie walkujemy/PSKP/...Jaki to samochód i data pierwszej rej./za granica lub w Polsce/...ziuta napisał(a): Jak to możliwe?
Nikt nikogo nie zaklinał itp.Zmieniły sie w tym temacie przepisy i jak zwykle w Made in Poland kazdy do tego inaczej podchodzi...ziuta napisał(a):To jest jak zaklęte -nikt nic nie wie czy to jakiś drażliwy temat ?
Podstawowa Stacja Kontroli Pojazdów...ziuta napisał(a):.a na dodatek nie znam tych Waszych tajemnych skrótów /PSKP/.
Spoko,spoko...Proponuję łyk zimnej wody lub "kropelki" uspakajające z apteki spozywczej...ziuta napisał(a):Nerwowa Ziuta
Możesz rozwinąć szerzej temat tego parkowania ? Chcesz wstawiać kratkę na siłę , nie chodzi Ci o VAT a w pytaniu podajesz niepewność swojej teoriiziuta napisał(a):Z góry mówię,że nie chodzi mi o żaden VAT itp.,tylko o to,aby można było parkować,pod wiatą,bo podobno osobowe nie mogą = inne tak.
ziuta napisał(a):pod wiatą,bo podobno osobowe nie mogą
Podaj tutaj odnośnik do tych przepisów. Poczytamy. Ja myślę że ty masz problem z sąsiadem. Zbudowaliście wiatę w granicy , facetowi żółć się przelewa i robi problem przy byle jakiej okazji. Mimo że zrobicie sobie ciężarówkę to i tak będzie hałas z jego strony.Coś sobie nowego ubzdura. Trzeba rozmówić się z nim na ten temat lub po prostu dla świętego spokoju przestawić wiatę o te trzy metry.ziuta napisał(a):Mamy tu problem natury "technicznej " = stoi nowa,piękna,droga wiata;) a w przepisach napisano,że pod nią nie mogą stać osobowe
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN