Wymiana lusterka Golf 5.

06 Gru 2016, 21:53

Witam serdecznie, parę dni temu jadąc pewną słabo odśnieżoną drogą ktoś zbyt bardzo przybrał sobie środka.. No i stało się zawadził lekko moje lusterko, śnieg mocno sypał a za mną jechało auto więc nie mogłem zahamować od razu, numerów tej furgonetki również nie zdołałem spisać :( więc cała wymiana lusterka pozostaje na mojej głowie. No i tutaj pojawia się moje pytanie, ponieważ nie jestem zmotoryzowany nie wiem jakie lusterko kupić, chodzi głównie o ilość pinów. Czy ktoś mógłby określić ile mogę ich posiadać w VW Golf 5, mam podgrzewane lusterka, kierunkowskaz, sterowane elektrycznie, żadnych bajerów. W internecie w większości widzę 7 pinowe. A może lepiej darować sobie wymianę całego lusterka ponieważ wszystko tam działa, kierunek, ten silniczek od ustawiania. Nie ukrywam że chodzi mi o jak najniższa cenę. Czy ktoś mógłby mi doradzić :/
bnmateusz
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 01 2015
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Volkswagen Golf 5
Silnik: 2.0
Paliwo: Diesel
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Mitsubishi Concept G4 to nowy kompaktowy sedan
    Podczas trzydziestego czwartego Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Bangkoku (trwającego od 25 marca do 7 kwietnia) Firma Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd. (MMTh) zaprezentuje koncepcyjny model MITSUBISHI Concept ...