Kredyt na samochód

08 Lip 2009, 08:08

czy mógłby mi ktoś poradzić coś na temat kredytu na samochód bez zaświadczeń na orzeczenie. i czy istnieją takie kredyty gotówkowe??
i czy przy zrobkach 1400 zł miałbym szanse dostać taki kredyt na 12 tys.
lewy13
Początkujący

Miejscowość: wadowice

08 Lip 2009, 09:17

ja Ci tylko doradzę żebyś na providenta uważał bo znam kilka osoób co pobrało u nich kasę i ze spłaty byli średnio zadowoleni...

Sprawdź sobie jak to jest w mbanku, bo z tego co się oriętuję to mają jakąś w miarę dobrą ofertę na kredyt samochodowyi oczywiście uważaj, żeby się w coś nie wpitolic :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

08 Lip 2009, 09:23

popieram przedmowce uwazaj na providenta,znajoma mojej matki tez sie naciela i nie wyrabiala ze splata tego kredytu
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Lip 2009, 18:51

Kredyt na prywatny samochód to dla mnie porażka. 12 tys. zł będziesz spłacał przez 3 lata z ratą w okolicach 300 zł.
Za 3 lata, auto będzie warte połowę tej kwoty, a Tobie dochodzą wydatki na paliwo, przeglądy, ubezpieczenia i części.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

10 Lip 2009, 15:55

Dishman napisał(a):Kredyt na prywatny samochód to dla mnie porażka. 12 tys. zł będziesz spłacał przez 3 lata z ratą w okolicach 300 zł.
Za 3 lata, auto będzie warte połowę tej kwoty, a Tobie dochodzą wydatki na paliwo, przeglądy, ubezpieczenia i części.

wiem i licze sie z tym że samochód straci na wartości a ja będe musiał zpłacić znacznie więcej tylko chyba niestety nie dostane kredytu na samochód bo pytałem sie po bankach i okazjue sie że nie mam histori kredytowej :(
co do providenta to nawet nie zamierzałem brać tam kredytu bo też dużo o nich słyszałem :P
lewy13
Początkujący

Miejscowość: wadowice

25 Lip 2012, 10:47

Unikaj kredytów gotówkowych. Największą satysfakcję daje auto kupione za własne cieżko zapracowane pieniądze.

Jak weźmiesz kredyt u jakichś lichwiarzy to zapłacisz prawie 50% odsetek (symulacja takiej pożyczki) i samochód będziesz musiał czym prędzej sprzedać, albo zabierze ci go komornik.
locus
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 09 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Na żywo i zza kierownicy
    Wakacje ze smartfonem w ręce? Dlaczego nie, o ile nie prowadzimy w tym samym czasie samochodu i nie zajmujemy się telefonem bardziej niż tym, co dzieje się na drodze. W przeciwnym razie dekoncentracja za kierownicą może skończyć ...

06 Wrz 2012, 08:31

my w firmie posiadamy monitoring Flotis i przy zakupie nowego samochodu zaczelismy wspolpracowac wlasnie z nimi, oni jako firma dogadali sie z kims i teraz dla swoich klientow maja dobre warunki, wiec nie oplaca sie chodzic po bankach i szukac czegos marunjac przy tym czas
Rum
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

06 Wrz 2012, 13:17

A jak dobre warunki ma ten Flotis? w sensie jakieś konkrety byłbyś w stanie podać?
Klaudio
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

07 Wrz 2012, 07:41

no dla mnie najwazniejsze to jest okres kredytowania – u nich nawet do 10 lat, szybk decyzja kredytow (kilka godzin) i iskie oprocentowanie szczegółły znajdziesz sobie na http://www.flotis.pl/kredyt-samochodowy-i-leasing#c_title_side
Rum
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

25 Paź 2012, 18:41

A nie możesz kupić trochę tańszego? Wiem, że pewnie Ci się jakieś autko podoba i już chciałbyś coś mieć, ale pakować się w kredyty to nie jest według mnie dobra decyzja. Masz już upatrzone jakieś auto? Dodaj do takiej kwoty jeszcze ubezpieczenie + ewentualnie drobne poprawki.
retep86
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa