Którą apteczkę kupić?

07 Maj 2018, 02:01

Czołem
Postanowiłem zaktualizować apteczkę, bo poprzednia to chyba pamięta jeszcze jak WTC stało. Planuję kupić 2: jedną do bagażnika, całą torbę z tymi wszystkimi rzeczami i jedną małą do schowka na jakieś dziwności. Tutaj kilka opcji, coś jest z nimi nie tak?
1. [link do oferty na Allegro wygasł]

2. [link do oferty na Allegro wygasł]

3. [link do oferty na Allegro wygasł]
dj135790
Nowicjusz

Zdjęcia: 3
Auto: Honda Civic VI

09 Maj 2018, 10:36

Jeżeli chodzi o samą apteczkę do schowka to zerknij na tą ma mniejsze wymiary niż normalna więc powinna się spokojnie zmieścić i nie zajmować zbyt dużo miejsca [link do oferty na Allegro wygasł]

Co do zestawu gaśnica, trójkąt, kamizelka, apteczka, rękawiczki to myślę że optymalny jest ten który wskazałeś czyli [link do oferty na Allegro wygasł] ma pokrowiec w którym wszystko się zmieści i można go przyczepić na rzepy co uniemożliwi jego samoczynne przesuwane w bagażniku.

Zerknij sobie też na forum na podstronę na której czasem też można znaleźć apteczkę w dobrej cenie
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

25 Gru 2018, 10:33

Co do zestawu gaśnica, trójkąt, kamizelka, apteczka, rękawiczki to myślę że optymalny jest ten który wskazałeś czyli [link wygasł] ma pokrowiec w którym wszystko się zmieści i można go przyczepić na rzepy co uniemożliwi jego samoczynne przesuwane w bagażniku.
Wizard932
Nowicjusz

30 Lip 2020, 21:32

Sklep Medyczny BMTmedical – szeroki wybór ( reklama )
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 01 Sie 2020, 12:22, edytowano w sumie 1 raz
Powód: reklama
MarcixM
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 09 2008
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: Mazda 6
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Jazda nocą - czy to dobry pomysł?
    Korki i wysokie temperatury są bardzo męczące i stresujące, więc część kierowców decyduje się w okresie letnim na jazdę nocą. Jednak gdy unikamy jednych uciążliwości podróżowania, niestety mogą pojawiać się ...