Którą Bore wybrać?

01 Mar 2011, 12:15

Witam
Od jakiegoś czasu szukam Bory w dieslu lub lpg do 14tys. ale ciężko mi coś znaleźć konkretnego. Po dłuższym siedzeniu w internecie znalazłem 2 ciekawe oferty. Prosiłbym o doradzeniu na temat tych 2 aut.

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Bider
Nowicjusz

Miejscowość: Bogatynia

01 Mar 2011, 12:20

Ja bym na Bore za te pieniądze uważał.
Pierwsza mi nawet zalatuje bublem z zewnątrz.
Druga Bora ma środek zaniedbany nieco.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Mar 2011, 00:12

Kręcone to są na 100%.
Andree
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: pl

02 Mar 2011, 15:16

Druga bora raczej na pewno jest powypadkowa o czym świadczy nowa zaślepka poduszki na kierownicy.
beybe
Początkujący

Miejscowość: Limanowa

02 Mar 2011, 22:38

Bider napisał(a):Witam
Od jakiegoś czasu szukam Bory w dieslu lub lpg do 14tys. ale ciężko mi coś znaleźć konkretnego. Po dłuższym siedzeniu w internecie znalazłem 2 ciekawe oferty. Prosiłbym o doradzeniu na temat tych 2 aut.

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

W tym budżecie możesz kupić auto innej marki nawet młodsze, lepiej wyposażone a przede wszystkim w lepszym stanie. Obejrzałem zdjęcia i te 2 szt. to jakaś masarka, sorry ale auta na zdjęciach zawsze wyglądają lepiej niż na żywo. Te dwa egzemplarze szybko trafią na złom, stan wnętrza wskazuje na przebiegi rzędu 300-400 tys a nie 200 jak w ogłoszeniach. Do tego jak zauważył jeden z kolegów sporo wskazuje na wypadkową historię.

Pomyśl o:

Peugeot 406,
Mazda 626
Fiat Stilo
Lancia Lybra
Citroen C5

Pozdro!
mario_pil
Początkujący

Miejscowość: Wałcz
Auto: Scenic II + Carisma
Paliwo: Benzyna

03 Mar 2011, 16:37

Jeżeli Bora to na pewno nie z lpg,a i z dieslem w tych rocznikach mogą być problemy. Na pewno cchesz akurat ten samochód? Nie zastanawiasz się nad innymi markami?
Bopss
Nowicjusz

Miejscowość: Suwałki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mistrzowskie szlify Toyoty GR Yaris
    Zaprojektowany z myślą o sporcie, produkowany w specjalnej fabryce, testowany przez gwiazdy motorsportu. Toyota GR Yaris ma wszystkie przymioty najbardziej wyjątkowego hot hatcha na rynku. Prezes japońskiego koncernu, Akio ...