Którą Bore wybrać?

01 Mar 2011, 12:15

Witam
Od jakiegoś czasu szukam Bory w dieslu lub lpg do 14tys. ale ciężko mi coś znaleźć konkretnego. Po dłuższym siedzeniu w internecie znalazłem 2 ciekawe oferty. Prosiłbym o doradzeniu na temat tych 2 aut.

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Bider
Nowicjusz

Miejscowość: Bogatynia

01 Mar 2011, 12:20

Ja bym na Bore za te pieniądze uważał.
Pierwsza mi nawet zalatuje bublem z zewnątrz.
Druga Bora ma środek zaniedbany nieco.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Mar 2011, 00:12

Kręcone to są na 100%.
Andree
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: pl

02 Mar 2011, 15:16

Druga bora raczej na pewno jest powypadkowa o czym świadczy nowa zaślepka poduszki na kierownicy.
beybe
Początkujący

Miejscowość: Limanowa

02 Mar 2011, 22:38

Bider napisał(a):Witam
Od jakiegoś czasu szukam Bory w dieslu lub lpg do 14tys. ale ciężko mi coś znaleźć konkretnego. Po dłuższym siedzeniu w internecie znalazłem 2 ciekawe oferty. Prosiłbym o doradzeniu na temat tych 2 aut.

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

W tym budżecie możesz kupić auto innej marki nawet młodsze, lepiej wyposażone a przede wszystkim w lepszym stanie. Obejrzałem zdjęcia i te 2 szt. to jakaś masarka, sorry ale auta na zdjęciach zawsze wyglądają lepiej niż na żywo. Te dwa egzemplarze szybko trafią na złom, stan wnętrza wskazuje na przebiegi rzędu 300-400 tys a nie 200 jak w ogłoszeniach. Do tego jak zauważył jeden z kolegów sporo wskazuje na wypadkową historię.

Pomyśl o:

Peugeot 406,
Mazda 626
Fiat Stilo
Lancia Lybra
Citroen C5

Pozdro!
mario_pil
Początkujący

Miejscowość: Wałcz
Auto: Scenic II + Carisma
Paliwo: Benzyna

03 Mar 2011, 16:37

Jeżeli Bora to na pewno nie z lpg,a i z dieslem w tych rocznikach mogą być problemy. Na pewno cchesz akurat ten samochód? Nie zastanawiasz się nad innymi markami?
Bopss
Nowicjusz

Miejscowość: Suwałki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Duster 2018: w 100% zmieniony design nadwozia
    Wszystkie zewnętrzne elementy zostały przeprojektowane i zyskały bardziej wyraziste kształty, które podkreślają siłę charakteru auta. Wnętrze Nowego Dustera oferuje wyższy poziom komfortu bez kompromisów. Zdecydowanie ...
    Toyota Verso (2009–2018)
    Ten model wypełnił lukę po dobrze przyjętej przez rynek Corolli Verso. Produkowana w latach 2009–2018 w tureckich zakładach Toyoty w Bursie, stylistycznie nawiązywała do poprzedniczki – Corolli Verso, ale również ...