Ja na twoim miejscu skierowałbym się ku Roverowi 400- to Honda Civic w mniej rdzewiejącym opakowaniu, w dodatku "dzięki" stereotypowi rozpuszczanemu przez bojowników VW bardzo tanie Jednak pamiętaj, że przy tym budżecie liczy się stan auta, a nie znaczek czy napęd (E36 bym nie zaryzykował, praktycznie niemożliwe jest już znalezienie auta niezajechanego przez tzw. młodych gniewnych, tym bardziej za 6k).
Bardzo przychylnie patrze na mozliwosc kupienia 406. Prosze wiec o wypowiedz czy w tej cenie znajde dobry egzemplarz zeby nie bylo z nim wiekszych problemow i bylo tanie w eksploatacji?
To te trzy litery, które zawróciły w głowie nie jednemu, BMW
[link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Wiem ze troche duzo ale czy moglibiscie przenalizowac te aferty czy raczej sa ok czy trzeba uwazac na niektore? tu sa 406 i e36 napowazniejszi kandydaci na ten czas. 406 najlepiej ta poninfaria tylko wydaje mi sei troche tanio jak na ta wersje czy powinna byc ok?
Powiem wam, że zauważyłem pewna tendencję u ludzi, im niższa cena auta, tym bardziej wybrzydzają O wieku nie wspominając, bo które auto będzie ma idealny lakier po 15 latach? ŻADNE, bez poprawek lakierniczych.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Carsharing - jak jeździć, gdy za każdym razem wsiadasz do innego auta? Carsharing to jedna z popularnych szczególnie w dużych miastach opcji transportu. Pomimo wielu zalet, bo nie trzeba ponosić kosztów związanych z zakupem czy utrzymaniem samochodu, żeby z niego korzystać w razie ...
zgadam sie z tym i zdaje sobie z tego sprawe. a to wybrzydaznie wynika raczej z tego ze ma sie maly budrzet i nie chce wydac kasy na skarbonke po jakims powaznym dzwonie i zrobiona u mietka w garazu..
eMiLxPompa napisał(a): co do e36 wiadomo kto lubi te samochody i jak ciezko znalesc zadbany egzemplarz
To jest już niestety prawdziwa plaga młodzi gniewni w E36 i civicach V i VI ale nie mniej jednak jak się dobrze poszuka to się znajdzie nie zajeżdżony przez młodego gniewnego egzemplarz ale zaczyna niestety graniczyć to z cudem.
Tez nad tym ubolewam poniewaz jestem wilkim fanem BMW szczegolnie serii e30,32,34(ahh te klasyki:D) a przez takie osoby BMW nie cieszy sie dobra popularnasci gdzie sa to wspaniale samochody
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.