REKLAMA
Witam. Jestem nowy na forum przeglądalem parę tematów odnośnie jakie auto kupic do 10 tys albo jakie 1 autu itp i ja tez jestem teraz przed dokananiem takiego wyboru ale chce zalozyc wlasny temat i podyskutowac.
Po 1 szukam samochodu do max 6.5 tys!
Jak narazie mam kilka propozycji
Alfa romeo 156 silnik 1.6 120KM z 1997r wiem ze opinie ma nie najlepsze ale czy tak jest w rzeczywistosci bo nie znam nikogo osobiscie z tym samochdem a nie powiem wyglad ma przedni
BMW seria 3 e36 silnik 1.6 100KM 1997r najbardziej odpowiada mi naped. wiadomo na tyl:D niestety wiadomo jakie nie raz maja przejscia te samochody;/ silnik na pewno lepszy a jak z kosztem utrzymania?
Pozotale to np. Mitsubishi Carisma, Honda Civic,Fiat Coupe, Rover 400, Hyundai Coupe(nie lubilem nigdy ale ten model mi sie podoba tylko nie wiem jak z awaryjnosci tu wyglada?).
Ogolnie samochód jakiego szukam to ponad 100KM ale max silnik 1.8 do 2.0 najwyzej, spalanie w granicach rozsadku jak na mloda osobe, raczej 4 drzwiowe, na benzyne/lpg
Opcjie dodatkowe mile widziane to klima i skóra w środku:D
Wiem ze popularnym samochodem w tej cenie bd opel vectra/astra odrazu mowie ze nie nie szukam takiego chyba ze na prawde nie bd nic lepszego.