Ktore autko wybrać pomocy ! :)

27 Cze 2012, 20:07

witam mam pytanie poniewaz mam 3 samochody na oku mozliwe do kupienia
mianowicie chodzi mi o to byscie mi doradzili ktory bedzie najlepszy wiem ze ciezko bedzie to okreslic ale chodzi mi gownie o awaryjnosc koszty utrzymania spalanie itd i ogolny konfort co waszym zdaniem najlepsze z tych 3 jestem studentem zalezy mi gownie na kosztach utrzymanai wiadomo ograniczony $ i auto potrzebne doslownie na rok :) wiadomo najlepiej brac to co jest w najlepszym stanie ale... ciezko jest go opisac ale gdybyscie mieli te 3 autka w takim samym stanie technicznym co byscie wybrali

wiec :

ford fiesta mk3 1.3 (benzyna)
opel astra 1 LPG
Fiat uno 1.1 i 1.4 (benzyna )
zyzuniek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

03 Lip 2012, 20:04

ogolnie nie wybral bym uno raczej fieste mniej na drodze niz astr i ciekawsze autko ale jesli bedziesz juz chcial koniecznie uno polecam z silnikiem 1.1 fire!! bardzo male spalanie ok 5l gazu i dosyc dynamiczne jednym slowem daje rade. pozdrawiam
marczeslaw
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: nissan 200sx s13 3.0 v6
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Stylowy kabriolet
    Nazwa kabriolet pochodzi z języka francuskiego i podobnie jak w przypadku coupé, pierwotnie odnosiła się do wozów ciągniętych przez konie. Kabrioletem nazywano jednoosiowy lekki powóz z opuszczanym dachem. ...
    Volkswagen T5 4MOTION
    Napędzane na wszystkie koła Volkswageny T5 - Transporter, Caravelle, Multivan i California cieszą się coraz większą popularnością. Dla 4MOTION z 6-biegową przekładnią manualną do wyboru są silniki TDI o mocy 103 kW/140 KM ...