Które auto wybrać

30 Lip 2011, 22:01

Witam
Zamierzam kupić auto do 8 tys.

Myślę nad Fiatem Bravo albo Brava rocznik 2000-2001 w dieslu albo Fiat Punto II FL w gazie rocznik min 2000.

Doradźcie mi które z tych aut najlepiej będzie wybrać i napiszcie dlaczego to auto a nie inne.

A może polecacie jakiś inne auto do 8 tys???
artur1792
Nowicjusz

08 Lis 2011, 11:39

Fiat Brava 1,9 JTD 105KM jest wygodny, oszczędny (ważne przy dzisiejszych cenach) a jednocześnie dynamiczny. Za niewielkie pieniądze znajdziesz bardzo dobrze wyposażone auto wygrywające konkurencję z "Niemcami" w podobnej cenie. Części zamienne są również bardzo tanie. Więc jest to samochodzik godny polecenia.
Fiatmaniak
Nowicjusz

Auto: Fiat Palio Weekend

15 Gru 2011, 12:07

Moim zdanie wszystkie te auta są bardzo dobre. Fiat jest samochodem niedrogim w zakupie, tanim w eksploatacji a do tego niezawodnym, wygodnym i dającym przyjemność z jazdy. Ja osobiście z tych co wymieniłeś brałbym Punto ale tylko dlatego że jako jedyny z wymienionych jest w gazie. Ropa strasznie zdrożała a to podobno nie koniec więc gaz jest najlepszym rozwiązaniem. Ale dwa pozostałe modele są również świetne więc jak Ci nie zależy na czym jeździsz to możesz wybrać każdy z nich i będziesz zadowolony.
4wheel
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 12 1979
Auto: mitsubishi space wagon
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

CityMakers - mobilność miejska w Paryżu
    Grupa Renault nawiązuje współpracę z firmą NUMA, akceleratorem innowacyjnych projektów, aby z firmami AXA, Nissan, RCI Bank and Services i Merostwem Paryża rozpocząć program CityMakers. CityMakers to dziesięciomiesięczny ...