Hej mam na samochód 10tys (na opłaty na start pieniądze się znajdą). Chciałbym kupić samochód o pojemności 1,6-1,8 w benzynie+LPG. Podobają mi się najbardziej Audice A4 oraz Laguny I. Który z tym samochodów byłby bardziej komfortowy? Czy nie lepiej kupić jakiegoś bardziej "bezawaryjnego" japońca? Np. mazda 626, lub accorda VII?
Przepraszam, miałem na myśli VI a nie VII. Hmm, samochodem będę jeździł do dziewczyny, czasami do szkoły. I ogólnie jakieś wypady do znajomych, na imprezy itp. Przebiegi to powiedzmy 500km miesięcznie. Dość często może się trafić, że będzie na pokładzie 5 osób.
baklazan napisał(a):ogólnie jakieś wypady do znajomych, na imprezy itp. Przebiegi to powiedzmy 500km miesięcznie. Dość często może się trafić, że będzie na pokładzie 5 osób.
A4 to z pewnością dobre i komfortowe auto zadbaną A4 kombi przed liftem za te pieniądze znajdziesz. Ale musisz pamiętać że jest na wielowahaczu . A przy pełnym obciążeniu i naszych drogach nie trudno o problem
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Apple CarPlay w samochodach marki Lexus Samochody Lexus wyposażone w pakiet aplikacji Enform 2.0 oraz auta Toyoty z pakietem Entune 3.0 zyskają możliwość integracji ze smartfonami iPhone za pomocą interfejsu Apple CarPlay – poinformował japoński koncern, ...
Nie musi być od razu kombi,spokojnie wystarczy sedan,akurat A4 z silnikiem 1.6 lub 1.8 spokojnie znajdziesz w podanym budżecie. Na korozję także zwróć uwagę,to nie dotyczy tylko Vectry B. Z kompaktów rozejrzałbym się za Astra II.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.