REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tej różnicy możesz nie usłyszeć przy normalnym słuchaniu radia i utworów np. z mp3 tu np. ważna jest jakość samej mp3. Jak przerobisz je z płyty CD to będzie ok. jak pociągniesz z netu to jakość nie będzie najlepsza no chyba że dobrze trafisz.Sonisphere napisał(a):czy może rzeczywiście alpine za 350 będzie grało lepiej niż sony, JVC lub kenwood w tej samej cenie
Nie powinno być źle, wszystko kwestia odpowiedniej konfiguracji i ustawień. Ty powinieneś mieć dodatkowo mikrofon zamontowany gdzieś w okolicach przedniej osłony od słońca.kris16_16 napisał(a):A jak w tych radiach sprawuje się funkcja zestawu głośnomówiącego? Chodzi mi o jakość dźwięku u rozmówcy. Słyszałem że jest z tym kiepsko.
Musisz sprawdzić u siebie jakie masz głośniki (oryginalne? ile sztuk?) bo samo radio w sobie powinno wystarczyć do normalnego słuchania w dobrej jakości. Wyżej masz jeszcze wspomniane o innych markach które warto rozważyć.wiktoras napisał(a):Sony bo zamierzam kupić je albo jakies dobre radyjko w podobnej kwocie do vectry b oczywiscie
Jeżeli używka będzie w dobrym stanie i dostaniesz jakąś gwarancję to czemu nie można za mniejszą kasę kupić lepsze radyjko. W twoim przypadku (budżet 300zł) jesteś w stanie kupić np. takie co kosztowało jako nowe powyżej 500zł.wiktoras napisał(a):nie wiem czy warto nowe czy używke