Które z tych aut chcielibyście mieć ?

18 Lip 2007, 09:28

Hm... Jeśli chodzi o BMW to już pisałem że ich nie cierpię... ale nie dodałem jednego modelu, który pomimo iż nie pasuje w żadnym stopniu do moich typów samochodowych, to chciałbym mieć... A nie pasuje do moich typów ponieważ jest mały, ale jednak ma w sobie to "coś"... Jedyne BMW którym mógłbym jeździć to Mini Cooper :P
DFireCrow

30 Lip 2007, 18:57

Na pewno BMW M5 albo nawet M6. :D

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

26 Sie 2007, 23:25

Hmmm,Ja bym wybrał chyba M3,Dlamnie jest wsam raz silnik mocny osiągi też,może nie to co w M5 ale mi by to wystarczyło,pozatym M3 jest ładniejsze. Chyba że można tu muwi tez o M6,ja osobiście zakochałem sie w M6,gdybym miał kase odrazu bym go kupił...POLECAM
Petey Pabloe
Black
Nowicjusz

Miejscowość: z Nienacka

28 Sie 2007, 14:53

BMW - niemiec - co to to nie wole Mitsubishi Lancer Evolution X :D
Samii
Nowicjusz
Awatar użytkownika

22 Wrz 2011, 19:16

nie trójke, piątka może być, a najlepiej BMW 7 no ale moge pomarzyć przy moich zarobkach - najwyżej sobie model kupie;-p/. A tak poważnie to wybierając między 3 a 5 to zdecydowanie 5
preecos
Nowicjusz

Auto: Merdeces W124

02 Paź 2011, 16:53

Generalnie też nie gustuję w BMW, jakoś kompletnie nie przegotują mnie te auta zwłaszcza w tych wyższych budach. BMW to marka klasycznych sedanów, a nie takich szaf na kółkach. Wolałbym już Audi albo Forda...
byczek27
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: Ford Fiesta 1,6
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Grillowanie, wyjazdy czy wesela - wczorajszy kierowca
    Letnie grillowanie, wyjazdy czy wesela często łączą się ze spożywaniem alkoholu. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że w takiej sytuacji często nie są zdolne do prowadzenia samochodu nie tylko tego samego wieczoru, ...

03 Paź 2011, 14:24

Ja kompletnie nie toleruję bmw, uważam, że w podobnym budżecie można sie zmieścić z inną marką i samochodem za ta sama cene o wyzszej klasie, tak jak np Passat [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]. 140 koni zdecydowanie urywa tyłek 8)
:) sasasa
Gregory_kac
Nowicjusz

07 Paź 2011, 18:51

Tja... teraz to taki stereotyp..
" O BMW! Pewnie jakiś dres z pustą lalą"
Davve
Nowicjusz

Auto: A4 B7

10 Paź 2011, 07:56

Szczerze to ja też bym sobie jakoś Beemki nie kupił dzisiaj :D
walkomazda
Początkujący

Auto: Mazda 3, Opel Astra G

14 Paź 2011, 15:11

Ja osobiscie wybralbym takze M5 nie wiem dlaczego niektorzy ludzie maja takie ciezkie zdanie o BMW, ja mam juz 3ie, najpierw stara e30 1.6 coupe, potem e34 520 12V 129KM, i teraz tez mam e34 tylko ze 525i 24V 192KM.. osiagi bardzo dobre :) narazie nie stac mnie na nowszy model ale jak bedzie to napewno sobie sprawie :) pozdro
Nikus80708
Nowicjusz

Miejscowość: Konin
Auto: BMW e34 525 24V

31 Paź 2011, 17:17

Ja zawsze marzyłem o czymś takim:
Zdjęcie
A z BMW - M5
Szkoda
Nowicjusz