Które z tych aut kupic do 25tys. ?

07 Mar 2009, 20:42

Toyota Yaris,Nissan Micra,VW Polo,Honda Civic,Opel Corsa? Szukam samochodu w miarę niezawodnego i taniego w eksploatacji w wersji diesel. Za wszelkie podpowiedzi dziękuje.
marcus
Nowicjusz

07 Mar 2009, 20:52

Proponuję żebyś podał jakie roczniki Cię szczególnie interesują, i jaki budżet na to posiadasz.

Mimo to polecam Corsę C z silnikiem 1.7 w dieslu
Vw polo 1.9 SDI - dosłownie wącha paliwo, bez turba, nie do zajechania.
Honda Civic też ok samochód ale zdecyduj bo ona jest większa od reszty podanych rzez Ciebie: Civic raczej konkuruje z Golfem niż z Polo,
tak więc albo małe autko albo kompakt , trzeba zdecydować bo ta Honda ma większe, mocniejsze dostępne silniki, więcej miejsca.
stasiowski121

08 Mar 2009, 10:07

przede wszystkim do jakiej kwoty
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

22 Wrz 2011, 19:14

nie będę oryginalny jak powiem, że wybrał bym COrsę - miałem przed Mercem i byłem bardzo zadowolony (Merc to takie spełnienie marzen z dziecinstwa), autko nie awaryjne, tanie w eksploatacji no i akurat do dużego miasta (ja jestem z Gdańska), gdzie o prakowanie jak zawsze ciezko. Wiec mój wybór Corsa:)
preecos
Nowicjusz

Auto: Merdeces W124
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Prestiżowa nagroda "Red Dot" dla samochodu Skoda Rapid
    SKODA Rapid otrzymała prestiżową nagrodę "Red Dot" przyznaną za wzornictwo. 37 ekspertów z jury konkursu "Red Dot Design Award" przyznało jedną z bardziej pożądanych nagród modelowi Rapid. Auto wyróżniono ...