Które z tych aut polecacie

12 Mar 2011, 12:54

Witam,
które z tych aut polecacie? Chcę kupić sedana ew.kombi rodzinne auto, dynamiczne, benz+lpg sekwencja dobra) za kwotę ok. 15000zl. Nie chodzi mi o te konkretne modele poniżej, tylko ogólnie.

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

danczak
Nowicjusz

Miejscowość: Łowicz

12 Mar 2011, 14:03

Sam kupiłem ostatnio omege ale tą wersje starszą zwykłą b z sekwencją, pali w mieście około 11l g więc nie tak strasznie wygoda znakomita miejsca od groma z przodu i z tyłu w eksploatacji napewno będzie tańsza niż BMW. Ja polecam Omege
Go Faster
Początkujący

Miejscowość: mazury

12 Mar 2011, 23:27

tu powiem Ci kto co lubi hmm moze od omegi jej nie polecam bo opel jest znany z tego ze te auta bardzo rdzewieja
300M fajna bryka wygodna z fajnym wyposazeniem za fajna kase
BMW no auta fajne ale bardzo paliwozerne a tak too ok
Laguna uwielbia sie psuc wiec odradzam
No i Honda dla mnie najlepszy ten samochod bardzo ladne i trwale jedynie czasem rdza tam wychodzi
wiec ja bym sie zastanowil miedzy accordem i 300M
bo w zyciu trzeba zap********
szarik
Początkujący

Miejscowość: Chorzow

12 Mar 2011, 23:45

Ja bym się zastanowił nad BMW i Honda

No jak na bogato to BMW :cool: , ale wiadomo BMW jest drogie w eksploatacji , jak i w naprawie , ale myślę że wart swojej ceny.

Honda pewnie będzie tańsza od BMW , to jak nie jesteś przy gotówce to poszukałbym w dobrym stanie Honde Accord
glodian
Nowicjusz

Miejscowość: ZDaleka

13 Mar 2011, 09:46

Ja bym wybrał 300M. Ma dobre oceny użytkowników, fajne, wygodne i super wygladające auto.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

02 Paź 2011, 17:57

Na Twoim miejscu wybrałbym Accorda, mocne sprawdzone autko z dużą ilością miejsca na rodzinę z dostawkami. Ewentualnie BMW ale nie jestem fanem tej marki, a pozostałe już w ogóle mnie nie przekonują...
byczek27
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: Ford Fiesta 1,6