Który jest lepszy

16 Maj 2011, 19:26

witam który z tych dwóch samochodów jest lepszy i jaki szacujecie koszt naprawy i czy wogóle warto naprawiac

- [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

- [link do mobile.de wygasł]

- [link do mobile.de wygasł]
Ostatnio edytowany przez traker007 16 Maj 2011, 19:46, edytowano w sumie 2 razy
traker007
Początkujący

Miejscowość: poznan

16 Maj 2011, 19:30

ja tu widzę 3, Audi od razu odpuść koszt naprawy wyjdzie taki sam jak zakup, normalnego, według mojej opinii wygrywa laguna, popatrz po ile są silniki do laguny
kamyl
Aktywny

Miejscowość: SR
Prawo jazdy: 0- 4-2009
Auto: VC GTS
Silnik: Z19DT
Paliwo: Diesel
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

16 Maj 2011, 19:46

Najprostszy w naprawie będzie Mercedes, Jeżeli to co powiedział w opisie (Laguna) to prawda to nie jest tak źle można tanio zrobić o ile nie wyjdą jakieś kwiatki a na pewno wyjdą. A8 to studnia bez dna biorąc ją porywasz się z motyką na słońce żeby to porządnie zrobić wyjdzie jakieś 15tys jak nie więcej. Z mercem będzie dużo zabawy na ramie. Najprościej nie najtaniej wyjdzie Mercedes.

[ Dodano: 16 Maj 2011, 21:45 ]
Z tych Range Rover'ów które wkleiłeś to taniej wyjdzie tobie ten z silnikiem 2.5td VM (ten silnik to taki szajs że szkoda słów, zrobiony chyba z modeliny). A robił będziesz ty? czy do jakiegoś fachmana dasz :grin: jak sam to masz jakieś zaplecze, bo żeby je porobić trzeba mieś dużo miejsca czasu i pieniędzy.
adammtv
Aktywny

Miejscowość: Złoty Stok

17 Maj 2011, 09:36

Bierz Mercedesa. Blacharka drogo nie wyjdzie, a z silnika raczej nic tam do roboty nie będzie ;p Jakies filtry, oleje ew. pasek itd. Nie wiem ile blacharka wyjdzie, ale z silnika jeśli będzie trzeba coś włożyć to koszt napraw to max. 2tyś. To już liczę po najgorszym :P
PS: Żebym miał 12tyś. to sam bym go kupił ładnie zrobił i na allegro sprzedał za 30tyś ;p
bartek4334
Początkujący

Miejscowość: KMP

17 Maj 2011, 20:29

Najlepszy będzie Merc.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

17 Maj 2011, 20:31

Ciężko powiedzieć z samych zdjęć... To trzeba by zobaczyć na żywo żeby stwierdzić jakie będą koszty naprawy,dla mnie wszystkie 3 wymagają sporych nakładów finansowych.
AutoSol Sklep
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa