Który lepszy??

14 Sie 2014, 22:08

Był walony w przód a dlaczego? Zobaczcie przednią rejestracje a później tylną :yes:
Zauważyliście o co mi chodzi? :mrgreen:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

14 Sie 2014, 22:19

Trochę dziwnie to wygląda, tym bardziej, że nie ma ani jednego porządnego zdjęcia lewej strony. Na czwartym zdjęciu, które robione jest z tyłu z dużego ukosu, ten fragment też dziwnie odcina się od reszty i to na całej wysokości elementu, nagle ucinając się na drzwiach.
Ale nie zarzekam się, że mam rację.
Moonset
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Piechotowóz.
Silnik: Dwa buty.
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Automatyczna

14 Sie 2014, 22:58

Rybnik cholercia trochę daleko, wolałbym coś do 200 km od Białej Podlaskiej. Coś takiego jak ten samochód szukam tylko czy nie macie może czegoś bliżej? No i czy z Daewoo nie lądowałbym ciągle u mechanika? Znajomi odradzają mi ten samochód, ale mnie on odpowiada i szczerze mówiąc jak to ze znajomymi. Każdy nagle okazał się "specjalistą"...
grabek03
Nowicjusz

Prawo jazdy: 22 08 2014
Auto: Nie mam

14 Sie 2014, 23:35

grabek03 napisał(a):No i czy z Daewoo nie lądowałbym ciągle u mechanika? Znajomi odradzają mi ten samochód

Takie nonsensy powielają jedynie ludzie, którzy nie mieli do czynienia z tymi samochodami, bo dla odmiany opinie posiadaczy są zupełnie inne. Zresztą jeżeli chociaż trochę poczytałeś nasze forum, to sam raczej powinieneś dojść do takiego wniosku :)
Moonset
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Piechotowóz.
Silnik: Dwa buty.
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Inny

15 Sie 2014, 12:26

koniu niekoniecznie,mógł poprostu zgubić tablice :wink:
grabek03 ojciec od 2003roku ma Lanosa i nie narzeka więc zależy jak trafisz.
No własnie a może Lanos?
[link do oferty na Olx wygasł] - młody gaz,4lata w jednych rękach,najlepszy silnik do gazu no i pod nosem.
A tutaj poliftówka [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

15 Sie 2014, 21:08

Barol napisał(a):koniu niekoniecznie,mógł poprostu zgubić tablice

Niby tak ale warto to sprawdzić :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Technologia, która wspiera koncentrację kierowcy
    Kierowcy firmowi pokonują najczęściej o wiele większe przebiegi od właścicieli samochodów prywatnych. Dlatego też częściej narażeni są na niebezpieczne sytuacje. Oto systemy, które dbają o bezpieczeństwo kierowcy. ...