Mówią, że rzeczy nie możliwych nie ma... lecz parasola w du*** się nie otworzy...
![Rolling Eyes :roll:]()
A co do tej przekładki to w sumie podaj więcej szczegółów.
Chcesz tym Miśkiem jeździc na codzień czy to ma byc tylko zabawka na wypady w teren( nie do lasu bo nie wolno
![Laughing :lol:]()
) Bo jak to ma byc autko do jazdy rekreacyjnej i masz jakieś obycie z mechaniką samochodową to zrób przekładkę i jak coś będzie nie tak to zawsze możesz coś sam wykombinowac ( ja bym się w to nie pchał bo jak na razie umiem żarówki w aucie co najwyżej powymieniac ale się uczę
![Very Happy :D]()
) No a rozpatrując sprawę z drugiej strony czyli Misiek do jazdy na co dzień to po 1) nie w każdym aucie da się takowy zabieg przełożenia zrobic ( wiem wiem pewnie są tacy co powiedzą, że w każdym, ale chodzi mi o to, żeby ten zabieg był zrobiony profesjonalnie ) po 2 ) nie lepiej nie kombinowac i nie utrudniac sobie życia i dozbierac trochę kasy i kupic " normalnego" Miśka.
Ps:A tak prawdę mówiąc to, żeby przekładka miała sens i była zrobiona na tip top to nie wolno oszczędzac na częściach ( i wtedy cena jest porównywalna do zakupu auta z kierownicą po" normalnej " stronie),bo jak się oszczędza tak jak to jest w większości przypadków w Polsce to potem wychodzą buble do niczego się nie nadające a Ty uświadamiasz sobie, że lepiej było kupic "normalny" egzemplarz.
Trochę się rozpisałem ale chyba pomogłem
![Very Happy :D]()
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...