Witam wszystkich forumowiczow , jestem nowy na tym forum , choc terenowy klimatem interesuje sie od dawna , moje doswiadczenia praktyczne koncza sie jedynie na mozliwosci dosc krotkiego posiadania Aro Muscel z 1974 roku ( moj rocznik )
![Very Happy :D]()
, ale ok. moje pytanie dotyczy Mitsu , ktore wybrac ? Obydwa modele mi sie podobaja , zarowno w wersji 3 i 5-cio drzwiowej , mysle o modelach z ok. '95 roku lub raczej starszych ( finanse , wiadomo ) , jestem w stanie kupic takze Troopka lub Frotke , lecz stylistycznie bardziej odpowiada mi Mitsu. Mieszkam w Szkocji wiec byc moze roznice cenowe sa inne niz w Polsce , lecz nie sadze. Co uwazacie , ktory model jest ciekawszy , na ktory rocznik sie nastawiac ? Autko nie bedzie wykorzystywane ( przynajmniej na poczatku ) w extremalnych warunkach , raczej polne lub lesne drogi , troche kamieni , obficie nawodnione przez deszcz ( szkocja ) ktorego tu nie brakuje
![Crying or Very sad :cry:]()
, chcialbym czasem przeprawic sie przez jakas plytka rzeczke , moge takze uzywac autka na codzien ; dojazdy do pracy itp. , lecz moge uzywac go tylko hobbystycznie , wiec tu pytanie o opony , ale w teren tez musialbym troche dojechac czarnym szlakiem , zreszta i tak bym sie nie powstrzymal by pojezdzic troszke w cywilizowanym swiecie
![Very Happy :D]()
, to tymczasowo moje pierwsze pytania , bardzo prosze o pomoc doswiadczonych kolegow. Pozdrawiam , mleki.
...ten kto pyta jest glupcem przez piec minut , kto nie pyta jest glupcem cale zycie...