Mercedes ponieważ ma w swojej gamie silnik 2.0D z rodzaju długowiecznych który jest cholernie wytrzymały i osobiście nie znam osoby która by na ten samochód narzekała
osobiscie civc V,jesli jestes mlodym kierowca to auto wsam raz dla ciebie poniewaz wlasnie czesto jest wybierane przed mlodych kierowcow,zreszta polcam stronke
[link do autocentrum.pl wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
zaszla mala pomylka ze zamaist mercedes 190 to chodzilo mi o 124
tak jestem mlody i jeszcze nawet nie kierowca.ale zalezy mi na wytrzymalosci,wygodzie,przyspieszeniu.
myslalem o hondzie accord ale za droga jak na pierwszy samochod i dlatego najbardziej mysle o audi 80 b3 albo mercedes 124.
no ale jeszcze sie zastanawiam.
Samochody dostawcze Forda: przegląd nowych modeli Samochody dostawcze to nieodłączny towarzysz biznesu – do przewozu towarów, małych i większych ładunków czy transportu pracowników nadają się doskonale. Przedsiębiorcy szukają dostawczych pojazdów, ...
Opel Zafira B - brak ogrzewania i klapa ciepło / zimno - naprawa Minął jakiś tam czas, a naprawa przyniosła pozytywny rezultat. Działa. Koszt naprawy pomijalny jeśli chodzi o materiały. Klapę dorobiłem z blachy ocynkowanej grubości 1,5 mm. Była gdzieś tam w kącie warsztatu.
Mercedes
Tylko nie trzeba brać byle taniej. Byle taniej to znaczy, ze ktoś ucieka z autem. Jak ktoś ma dobry egzemplarz to auta nie sprzedaje.
Poza tym benzyny to bierze sporo, a gazowac nie wolno, bo nie chce jeździć, więc patrz za ropniakiem, bo on po milion km robi.
Nie słuchaj innych żeby wybrać hondę czy toyotę ja ci radze weź mercedesa W124 z silnikiem diesla najlepiej bez turbodoładowania - najzwyklejszy diesel może nie będzie demonem prędkości ( 75 KM ) ale 160 napewno wyciągnie napęd na tył i to powinno wystarczyć ( mi przynajmniej wystarczyło - było to moje pierwsze auto "miłe wspomnienia" tylko szkoda ze go skasowałem _ dachowałem hehe zakrętu nie wziąłem_ bo gdyby nie to jeździł bym nim do dziś )
Ja powiem ,że zadbane i niezużyte Audi 80 jest w stanie zakasować nawet 124...
Poza tym to zwykły i prosty samochód wykonany z dobrej jakości materiałów.Jego zaletą jest trwałość,ponadczasowa sylwetka,prostota konstrukcji,świetne na swoje lata silniki TDi,łatwość naprawiania oraz dostępność wszystkich części od zamienników po używki ze szrotu.
no zebys sie nie zdziwil,rodzice kumpla maja cos z 9lat AUDI 80 B3 z silnikiem 1.6TDI,ostatnio go widzialem auto ma przejechane grubo ponad 500tys.km,auto bylo juz bite (po dachowaniu),i auto sie trzyma kupy i to mam pewne zrodlo
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
A mercedesa maja hy??? chyba nie. Ja miałem mercedesa W124 2.0D samochód nie do zdarcia dodam iż to auto u mnie łatwego życia nie miało zawsze było obciążone pięcioma osobami i 150 na liczniku to norma no i od czasu do czasu popisy przed znajomymi Tego samochodu się nie da zepsuć przynajmniej ja tego nie zrobiłem wymieniałem tylko olej i tyle nic więcej
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.