Mam do wyboru dwa samochody: Seat Toledo 1.6 1999 rok (gaz sekwencja) i Renault Laguna (diesel) 2002. wyposażenie jest takie samo. Który samochód polecilibyście?
Chopie nie zasanawiaj sie nawet nad renault!!!! bierz seata!!!! tak sie sklada ze pracuje w salonie samochodowym w miejscu gdzie jest sporo tych salonow i mam znajomych w renault i powaznie sami mi mowia ze by nie kupili w zyciu laguny, chyba ze chcesz co 15tys. km wymieniac np wtryskiwacze i tym podobne...
pozdrawiam
Sztuczna inteligencja ma rozładować korki w Bangkoku Toyota Mobility Foundation razem z partnerami publicznymi i prywatnymi uruchomiła nowy projekt, w którym zaawansowana analityka danych przy użyciu sztucznej inteligencji i technologii uczenia się maszyn posłuży do ...
Skoda Roomster Fresh - seria limitowana Dzięki nowej wersji, Skoda Roomster stała się jeszcze bardziej atrakcyjna dla rodzin czy osób poszukujących funkcjonalnego i pakownego auta. Skoda Roomster ze względu na swoje rozmiary i funkcjonalność jest z natury ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.