Który wybrać w granicach 10 000zł dla ogrodnika?

14 Lut 2019, 15:20

Witam.
Planuję zakup auta dostawczego jak w tytule.
Auto ma służyć do przewozu sprzętu do prac ogrodowych, czasem jakiś mebli np przy małych przeprowadzkach itp.
Zależy mi aby było z okolic Gdyni, było w miarę tanie w eksploatacji (zarówno w naprawach jak i spalaniu), żeby pojezdzilo choć z 3-4 lata.
Wybrałem kilka ciekawych moim zdaniem ofert ale wgl nie znam się w tym temacie.
Czy możecie podpowiedzieć które jest warte uwagi w podanej cenie a które odpuścić bo raczej będzie skarbonka bez dna?

[link do oferty na Olx wygasł]

Pozdrawiam serdecznie
Kordi88
Obserwowany

0

16 Maj 2019, 13:20

Kordi88 napisał(a):Auto ma służyć do przewozu sprzętu do prac ogrodowych
W tym przypadku przydałby się pewnie jakiś mały bus ale mogą się sprawdzić też małe samochody typu Peugeot Bipper, Fiat Fiorino czy Opel Combo. Celowałbym w silniki benzynowe które w mieście pewnie lepiej się sprawdzą i będą tańsze w ewentualnych naprawach.

Ja ostatnio widziałem ogrodnika który miał wszystko co potrzebne zapakowane do Citroena Nemo :)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Zasada pokonywania zakrętów
    Zasada pokonywania zakrętów mówi, że w zakręt można wjechać z każdą prędkością, ale nie z każdą wyjechać z niego bezpiecznie. Pokonywanie zakrętów stanowi wyzwanie dla początkujących, ale i doświadczonych ...