Przymierzam się do zakupu auta z salonu tylko nie umiem się zdecydować

06 Kwi 2018, 13:14

Poszukuję samochodu dostawczego w typie Fiata Doblo ale nie potrafię się zdecydować czy chciałabym Kangoo Berlingo czy Forda.Możecie mi jakoś pomóc ?Za wszelkie sugestie będę wdzięczna.Samochód ma służyć także do przewozu drobnych niedużych mebli ale jesli będę chciała pojechać ekipą do kina ,to żeby miał 5 miejsc siedzacych wyjmowalnych.
Paskudka1000
Obserwowany

Prawo jazdy: 28 12 1998
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Opel corsa
Silnik: 1.2
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

06 Kwi 2018, 13:31

To zależy, co dla Ciebie jest priorytetem. Największą przestrzenią dysponuje właśnie Doblo. Ale już niedługo wchodzą do produkcji nowe modele Berligo i Partnera(Rifter), które będą produkowane w 2 rozmiarach i te wersje przedłużane mogą mieć więcej przestrzeni. Co do wyglądu to mnie najbardziej podoba się nowe Berlingo.

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV

06 Kwi 2018, 17:25

Dziekuje.Chodzi mi o ekonomiczne auto.Z najlepszym serwisem , ktore malo pali ;) I nie posciagnie mnie po kieszeni.Wole inwestowac niestety w inne hobby.Moze to byc smieszne ,ale jestem przyzwyczajona do swojego opla corsy ktore mimo wszystko niczego nie wymagalo a I zmiescilo szafke w bagazniku haha Ale juz czas na zmiany.I dwudziestolatek idzie na emeryture.
Paskudka1000
Obserwowany

Prawo jazdy: 28 12 1998
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Opel corsa
Silnik: 1.2
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1998
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Przełącz tryb dzienny świateł na światła mijania!
    Czy korzystanie z świateł do jazdy dziennej może stanowić zagrożenie na drodze? Tak, zwłaszcza gdy są używane w warunkach ograniczonej widoczności zamiast świateł mijania. Przypominam o podstawowych przepisach drogowych i ...