Jeśli jeździsz po Warszawie to 1.6 w tym BMW w zupełności ci wystarczy (no chyba że chcesz się ścigać spod świateł), sam jeżdżę po Warszawie, mam teraz auto które ma 110 koni oraz 140 (Lancer taki jak kaczoraLSM
![Razz :razz:]()
), i w zasadzie nigdy nie potrzebowałem ich wykorzystać na maksa tj. kręcić silnik do czerwonego pola z gazem wciśniętym z podłogę, a bynajmniej nie zamulam
![Wink :wink:]()
Może to zabrzmi trochę śmiesznie ale czasem sobie myślę, że wolałbym mieć trochę mniej, to i spalanie byłoby mniejsze
![Razz :razz:]()
Ale dotyczy to tylko jazdy po zakorkowanej Warszawie! Bo na trasę to faktycznie, warto mieć coś około 130 wzwyż szczególnie na jednopasmówki, chociaż 80-90 też daje radę z mądrym i dobrym kierowcą
Z tych aut które pokazałeś, każdy ma zaniżony przebieg... Lagunę bym sobie darował, wprawdzie jest ładna, ale trapi ją sporo problemów, podobnie Opla z hakiem (nikt nie montuje haka dla ozdoby, oznacza to że coś ten Opel ciągnął i to raczej nie raz skoro ma hak na stałe)... Ta be emka i KIA to dosyć ciekawe propozycje, do BMW masz duży wybór zamienników, a o KII za dużo nie wiem ale wygląda ok
![Wink :wink:]()