KUGA - ktos jeździł?

12 Sie 2008, 15:06

sporo czytałem o Fordzie Kuga, testy niezłe, artykuły w prasie branżowej też w większości pozytywne. Jednak do takich rewelacji podchodzę z pewna rezerwą, dlatego jestem ciekaw wrażeń użytkowników. Ktoś z Was miał już okazje prowadzić lub przynajmniej jechać tym autem? Czekam na relację
konjo
Nowicjusz

19 Sie 2008, 10:02

Miałem taką okazję. tylko jako pasażer, w Niemczech, wersją silnika 2.0. trasa niezbyt długa -ok. 40 km, Dortmund - Kolonia. Wrażenia pozytywne. Spokojna jazda, niezła przyczepnośc, cichy. sporo miejsca w środku, nie było źle, mimo żę... prowadziła kobieta :wink:
syrenka
Nowicjusz

19 Sie 2008, 11:08

moze nie tyle co jezdzilem a widzialem z bliskiego bliska:P, jest wystawa tego nowego forda w ch targowek, no naprawde fajny samochod, spory jest trzeba przyznac cena adekwatna mi sie wydaje bo od 92k, takie rodzinne auto i na teren zeby na dzialke pojechac jak i na droge, czy na zakupy, bo widzialem bagaznik to ma sporawy
edmundo
Nowicjusz

01 Wrz 2008, 13:14

No tak ,właśnie dobre testy jak i przystępna ( w tym segmencie) cena mnie zainteresowały. to już wiem:) ale dzięki za odpowiedzi, wciąż czekam na opinię kierowców
konjo
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Szkło i stal – nowe alternatywy
    Branża motoryzacyjna nieustannie się zmienia. Kwestie związane z elektryfikacją układów napędowych, autonomiczną jazdą czy cyfryzacją produkcji stanowią z jednej strony poważne wyzwanie dla producentów, z drugiej ...
    Lexus LS 500h - luksusowa limuzyna
    Najnowsza luksusowa limuzyna Lexus LS 500h jest już w Polsce. Pierwszy pokaz tego modelu odbył się 2 sierpnia 2017 roku w Sali Koncertowej w Szczecinie. W ciągu najbliższego miesiąca samochód zostanie zaprezentowany ...