Kupiłem! Hyundaia (I30 II 1,4 100kM 3 drzwiowy 2013)

18 Lis 2020, 00:29

6 dni temu wrzuciłem wątek, że nie wiem, czy I30, Ceed, czy może Giulietta. Stało się! DZIŚ kupiłem Hyundaia (I30 II 1,4 100kM 3 drzwiowy 2013). Czy dobrze? A bo ja wiem :(
Mam już ubezpieczenie (całkiem korzystne - 890 zł pełny pakiet), jutro rejestracja.
Mam wątpliwości, czy to Premium (jak było napisane w ogłoszeniu), czy jednak Classic :unsure: (jak wynikałoby z faktury serwisowej poprzedniego, niemieckiego właściciela.
Poza tym: czy można złapać link do POLSKIEGO manuala (książka niemiecka jest mało "przekonująca" dla mnie) o tym aucie? Może ktoś ma?
Miross
Nowicjusz

18 Lis 2020, 13:08

Miross napisał(a):Mam wątpliwości, czy to Premium (jak było napisane w ogłoszeniu), czy jednak Classic
Na to co jest w ogłoszeniu zawsze trzeba brać poprawkę. Najlepiej sprawdzić jaki masz pakiet wyposażenia i jaki wchodził w skład wersji Premium. Jednak tu Premium w Polsce a w Niemczech może się znacznie różnić. Jak masz samochód z Niemiec to wyposażenie powinno być bardzo bogate w tej wersji najczęściej będzie więcej dodatków niż w takiej samej wersji z Polski.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Auta do driftu za rozsądne pieniądze – które wybrać?
    Z czasem czy innymi kierowcami możemy ścigać się praktycznie każdym samochodem. Ale kiedy chodzi o drift, to bez napędu na tył i odpowiedniej mocy nawet nie ma co stawać na torze. Popularność jazdy bokiem w Polsce stale rośnie, ...