Kupno Audi A3 + LPG za 6000zl?

19 Lip 2014, 21:25

Witam wszystkich serdecznie,

przyniosło mnie tutaj z pytaniami odnośnie zakupu pierwszego samochodu, przeznaczyć na nie chcę ok. 6000zł.

W oko wpadła mi A3, pierw chciałem Hondę ale ciężko u nich z gazem, a więc Audi, co najważniejsze, chciałbym zakupić +LPG, nie posiadam dużych zarobków i chciałbym zaoszczędzić na gazie jeśli będze taka potrzeba, domyślam sę że na start w takich samochodach badź po jakimś czasie będzie trzeba wrzucić z jakiegoś tysiaczka na naprawy czy cosik, ale po prostu GAZ by mnie ratował, możliwości pokonywania większych odległości za mniejsze pieniądze to jest to na czym mi zależy.

Licze a waszą pomoc, porady jaki dokładnie model z jakim silnikiem najlepiej się sprawuje w Gazem i czy w ogóle 6000zł to wystarczająca kwota na taki samochód.

Pozdrawiam oraz z góry dziękuję za pomoc!
HeyItsChris91
Nowicjusz

Prawo jazdy: 31 03 1991
Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus UX - nowe wersje specjalne
    Najmniejszy SUV Lexusa doczekał się nowych wersji specjalnych. Miejski crossover klasy premium jest teraz dostępny w odmianach F Sport Style Blue i Elegant Black. Te warianty podkreślają charakterny styl modelu UX i robią ...
    Pajero Owners Club wyprawa na Korsykę
    Już w najbliższy piątek rozpoczyna się wyprawa na francuską wyspę Korsykę organizowana przez klub miłośników terenowych samochodów Mitsubishi - Pajero Owners Club. Ekspedycja, podczas której zaplanowano ...